Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

ΑΟΞ: Πήρε Τεράστια νίκη στη Ρόδο με 1-0, σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση και έβαλε φωτιά στα PLAY OFF.

Τεράστια νίκη έκανε ο ΑΟΞ στη Ρόδο με σκορ 1-0 και χρυσό σκόρερ τον Αντώνη Καπνίδη και σε συνδυασμό με τις ήττες του Ιωνικού και του Λεβαδειακού ανέβηκε στην δεύτερη θέση, μείωσε σε 2 βαθμούς την διαφορά από την κορυφή και έβαλε ΦΩΤΙΑ στα PLAY OFF.

O Μπάμπης Τεννές στο πρώτο ημίχρονο ξάφνιασε τους πάντες θα λέγαμε περισσότερο με τις επιλογές  σε πρόσωπα παρά σε σχήμα. Ξεκίνησε με 4-4-2 του Βέρκερ και Τζούρμαν στα στόπερ τον Πέτροβιτς δεξί μπακ και τον Τσαμούρη αριστερό μπάκ. Στο κέντρο τους Παπάζογλου και Μπριλάντε, μπροστά τους σαν δεκάρι τον Δημούτσο, δεξιά τον Τάτο, αριστερά τον Μικελτάτζε και κορυφή τον Παπάζογλου Θ.

Ο ΑΟΞ παρουσίασε για ακόμη φορά ένα πολύ κακό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς κυκλοφορία της μπάλας, λάθος μαρκαρίσματα, οι παίχτες στο κέντρο να ψάχνονται, ένα Τάτο στα πλάγια να μην παίρνει μπάλα, ο Μικελτάτζε από την άλλη πλευρά άφαντος (έχει βαρεθεί να αποδεικνύει ο Γεωργιανός ότι είναι για κορυφή) και έναν Θ.Παπάζογλου που τον βλέπεις και απορείς τι βλέπει τόσο καιρό ο Τεννές για να πάρει την απόφαση να τον ξεκινήσει βασικό. ΤΡΑΓΙΚΕΣ επιλογές του προπονητή και μεγάλη ευθύνη για την εικόνα του πρώτου μέρους σε ένα τόσο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε κάπως η εικόνα, η Ξάνθη ξεκίνησε με 2 αλλαγές στη θέση του Τσαμούρη μπήκε ο Παντελιάδης και στη θέση του Δημούτσου ο Καπνίδης και λίγα λεπτά μετά μπήκαν στο παιχνίδι και οι Σιατραβάνης , Ντίνας για να αλλάξουν την κατάσταση. Η παίχτες της Ξάνθης πήραν μέτρα στο γήπεδο και στο 74ο λεπτό ο Αντώνης Καπνίδης  έδειξε γιατί πρέπει να βρίσκεται στην 11άδα και με κεφαλιά έβαλε μπροστά τον ΑΟΞ. Οι παίχτες του ΑΟΞ διαχειρίστηκαν όπως έπρεπε το σκορ μέχρι το τέλος και πήραν πολύ σημαντική νίκη για την συνέχεια των PLAY OFF.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μπίντσης, Δημήτρουλας, Κωστούλας, Καρατάσιος, Ρουγκάλας, Μανωλάκης, Μασούρας, Αθανασίου, Σμυρλής, Γεωργίου, Μπαστακός.

ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Παπάζογλου Τ, Πέτροβιτς, Τζούρμαν, Τσαμούρης, Μπριλάντε, Δημούτσος, Τάτος, Βέρκερ, Παπάζογλου Θ, Μικελτάτζε.