Main Menu

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
Ξάνθη, GR
19°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Θράκη: Σοκ με δύο περιστατικά αυτοκτονιών σε ένα 24ώρο-Κρεμάστηκαν μέσα στο σπίτι τους.

Με δύο θλιβερές ειδήσεις επιστρέφουμε στην καθημερινότητα μας στον Έβρο. Πρόκειται για δύο περιστατικά αυτοκτονιών που είδαν το φώς, το πρώτο εχθές Τρίτη 4 Μαΐου στο Τυχερό του δήμου Σουφλίου και το δεύτερο στην Φτελιά της Δημοτικής Ενότητας Τριγώνου στην Ορεστιάδα.

Πιο αναλυτικά:

Στο πρώτο περιστατικό, κάτοικος του Τυχερού Έβρου έβαλε τέλος στη ζωή του το απόγευμα της Τρίτης.

Πρόκειται για τον Γ. Χ., 68χρονο συνταξιούχο, ο οποίος προχώρησε όπως όλα δείχνουν σε αυτή την πράξη το απόγευμα της Τρίτης 4 Μαΐου. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ένα άτομο πουδεν είχε ιδιαίτερα θέματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 68χρονος είχε ξεκινήσει να λαμβάνει την σύνταξη του μόλις δύο μήνες πριν.

Τoν 68χρονο βρήκε η γυναίκα του στην αποθήκη περίπου στις 5:00 το απόγευμα οπότε και κλήθηκε η αστυνομία μετά από τηλεφώνημα που δέχτηκε από το οικογενειακό του περιβάλλον.

To δεύτερο περιστατικό συνέβει στην Φτελιά της Δημοτικής Ενότητας Τριγώνου όπου και εκεί ένας ηλικιωμένος έδωσε τέλος στην ζωή του με τον ίδιο τρόπο.

Ο αυτόχειρας βρέθηκε κρεμασμένος στην αυλή του σπιτιού του από μία κολόνα σήμερα Τετάρτη το πρώι. Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο κέντρο υγείας Δικαίων όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του.

Και σε αυτήν την περίπτωση επρόκειτο για συνταξιούχο, αυτήν την φορά μετανάστη στην Γερμανία ο οποίος ζούσε στο χωριό ενώ είχε χάσει τον τελευταίο καιρό τη σύζυγο του.

focustonevro