Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

ΑΟΞ: “Πάτησε” κορυφή με τεράστιο διπλό μέσα στον Ιωνικό και…”βλέπει” άνοδο.

Στο παιχνίδι της χρονιάς ο ΑΟΞ φώναξε βροντερό ΠΑΡΩΝ έκανε ΤΕΡΑΣΤΙΟ διπλό στη Νίκαια επί του Ιωνικού με 2-0, καβάλησε την ομάδα της Αθήνας και για πρώτη φορά πάτησε κορυφή στη SL2 μόλις δύο στροφές πριν την ολοκλήρωση των PLAY OFF.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Μπάμπης Τεννές ξεκίνησε για δεύτερο παιχνίδι με 5 στοπερ στην βασική ενδεκάδα. Οι Τζούρμαν-Βέρκερ ήταν το αμυντικό δίδυμο δεξιά ο Πέτροβιτς, αριστερά ο Τσαμούρης. Αμυντικό χαφ ο Τ.Παπάζογλου με τον Μπιρλάντε και τον Τάτο πιο μπροστά. Στις πτέρυγες ο Έμπερτ με τον Μικελτάτζε και στην κορυφή ο Θ.Παπάζογλου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε όπως αναμενόταν με πολύ δυνατές μονομαχίες και σκληρά φάουλ. Οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης μπήκανε καλύτερα στο ματς πατούσαν καλύτερα και με κύριο εμπνευστή τον Ανδρέα Τάτο δημιουργούσαν κινδύνους για την εστία του Αναγνωστόπουλου. Στο 23ο λεπτό ο ΑΟΞ πήρε προβάδισμα στο σκορ όταν μετά απο εκτέλεση φάουλ του Ανδρέα Τάτου η μπάλα κόντραρε και ο Βέρκερ με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή έβαλε μπροστά στο σκορ τους Ακρίτες.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ξάνθη ξεκίνησε με αλλαγές. Ο Τάτος δεν μπόρεσε να συνεχίσει και έδωσε την θέση του στον Σιατραβάνη και ο Παντελιάδης μπήκε στην θέση του Τσαμούρη. Ο Ιωνικός είχε την κατοχή και πίεζε αλλά η Ξάνθη άγγιξε το γκολ με τον Παπάζογλου να προειδοποιεί και να σημαδεύει το δοκάρι με ωραίο γυριστό σουτ στη κίνηση. Ο υψηλόσωμος φορ της Ξάνθης ολοκλήρωσε την πολύ καλή εικόνα που είχε και με κεφαλιά μετά απο σέντρα του Έμπερτ “σφράγισε” την μεγάλη νίκη της Ξάνθης.

Iωνικός (Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Αμπούντ-Ομάρ, Παπαγεωργίου, Κύργιας, Κοτσώνης, Γκοτσούλιας, Μουμίν, Κουϊρουκίδης, Ρόλε, Βλαχομήτρος, Κάστρο.
Αναπληρωματικοί: Γκίνης, Σινγκ, Μουστάκης, Τσιριγώτης, Κονέ, Μπονέτι, Μάναλης, Τιεντσέ, Νιάσε.

ΑΟ Ξάνθη (Τεννές): Ίτσο, Τ. Παπάζογλου, Μικελτάτζε, Τάτος, Πέτροβιτς, Τσαμούρης, Μπριλάντε, Θ. Παπάζογλου, Βέρκερ, Τζούρμαν, Έμπερτ.
Αναπληρωματικοί: Μπέντο, Στάθης, Έλιοτ, Παντελιάδης, Ντίνας, Σχρόιγεν, Σιατραβάνης, Δημούτσος, Καπνίδης.

*Η φωτογραφία είναι από το σημερινό παιχνίδι στο γήπεδο της Νίκαιας το οποίο εννοείται διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών αλλά προφανώς οι κανονισμοί τηρούνται σε όλα τα άλλα γήπεδα εκτός από απο αυτό του Ιωνικού.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, άτομα που κάνουν σπορ και εξωτερικοί χώροι