Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Ήττα ΣΟΚ της Ξάνθης στα Πηγάδια από τον Εργοτέλη-“Γκρέμισε” ότι έχτισε και έπεσε από τον κορυφή της βαθμολογίας.

Ότι έχτισε τόσο καιρό “γκρέμισε” ο ΑΟΞ σήμερα στα Πηγάδια μετά την ήττα από τον Εργοτέλη με 1-0 και σε συνδυασμό με τις νίκες του Λεβαδειακού και του Ιωνικού έπεσε από τον κορυφή της βαθμολογίας  στη τρίτη θέση μαζί με τον Εργοτέλη.

O Μπάμπης Τεννές ξεκίνησε το παιχνίδι με τα σχεδόν ίδια πρόσωπα που ξεκίνησε μέσα στη Νίκαια με μοναδική αλλαγή αυτή του Μπριλάντε που την θέση του στο κέντρο πήρε ο Θυμιάνης αλλά διαφορετική διάταξη και σύστημα 3-5-2.

Η Ξάνθη ξεκίνησε καλά και είχε δύο κλασικές ευκαιρίες με κεφαλιά του Τάσου Παπάζογλου από κόρνερ και σου του Παντελιάδη αλλά γενικά δυσκολευόταν να φτάσει στην αντίπαλη εστία αφού και χωρίς καθαρά εξτρέμ ξεκίνησε (παντελιάδης-Πέτροβιτς που έπαιζαν πλάγια είναι αμυντικοί) αλλά και ο Εργοτέλης με την καλή κυκλοφορία της μπάλας είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή του χωρίς βέβαια να έχει τις κλασικές ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τεννές δεν προχώρησε σε κάποια αλλαγή με τον Εργοτέλη να σοκάρει την ομάδα της Θράκης μόλις στο 1ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου και να ανοίγει το σκορ με ένα εντυπωσιακό μακρινό σουτ του Τσέλιου. Αμέσως μετά το γκολ 3 αλλαγές είχαμε για τη Ξάνθη στο παιχνίδι πέρασαν οι Καπνίδης, Σιατραβάνης και Δημούτσος. Στο 25ο λεπτό ο Καπνίδης με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι τηε εστίας του Κατσιμήτρου. Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού ο ΑΟΞ δεν κατάφερε να βρει δίχτυα με αποτέλεσμα να χάσει το πλεονέκτημα της πρώτης θέσης μια στροφή πριν το τέλος.

Ίζο, Πέτροβιτς, Βέρκερ, Τζούρμαν, Παντελιάδης, Θυμιάνης, Παπάζογλου Τ., Έμπερτ, Μικελτάτζε, Τάτος, Παπάζογλου Θ.
Αναπληρωματικοί: Μπέντο, Στάθης, Τσαμούρης, Έλιοτ, Δημούτσος, Βόλτερς, Ντίνας, Σιατραβάνης, Καπνίδης

Κατσιμήτρος, Κόλα, Σερβιλάκης, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέιος, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Μανουσάκης, Κόνραντ, Μπουρσέλης.
Αναπληρωματικοί: Τζελέπης, Κοκκίνης, Σαρρής, Πατρινός, Ποζατζίδης, Κούατεγκ, Κωστανάσιος, Κατσούρρι, Αμπντουλαχί

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.