Main Menu

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
Ξάνθη, GR
10°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Θράκη: Καταδίωξη αστυνομικών με λαθρομετανάστες και παρ’ολίγον τραγωδία με 5χρονο κοριτσάκι.

Πριν από λίγα λεπτά, περίπου στις 12 το μεσημέρι, είχαμε μία ακόμα καταδίωξη Ι.Χ. αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν ένας διακινητής και μία ομάδα πολυάριθμων μη νόμιμων μεταναστών. Μεταξύ τους και ένα κοριτσάκι ηλικίας περίπου πέντε ετών.

Η καταδίωξη είχε ξεκινήσει νωρίτερα και το ύποπτο όχημα έτρεχε με αυξημένη ταχύτητα στην εθνική οδό Πέπλου – Αλεξανδρούπολης με κατεύθυνση προς την Αλεξανδρούπολη πιθανότατα σε μια προσπάθεια να αποφύγει τον έλεγχο των συνοριοφυλάκων.

Στη διασταύρωση του κόμβου του Αρδανίου στην προσπάθειά του να στρίψει ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο χώρο του πρατηρίου υγρών καυσίμων που βρίσκεται στον κόμβο του Αρδανίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο όχημα επέβαιναν 10 με 11 άτομα καθώς και ένα κοριτσάκι πέντε ετών το οποίο τραυματίστηκε και παρέλαβε πριν λίγο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ακολούθησε η σύλληψη των υπολοίπων ατόμων. Αξίζει να σημειωθεί όπως βλέπετε και στα πλάνα του video ότι η σύγκρουση του αυτοκινήτου έγινε λίγα μόνο μέτρα από τις αντλίες του πρατηρίου υγρών καυσίμων.

Από τύχη δεν υπήρξαν θύματα αφού το αυτοκίνητο προσέκρουσε λίγα μέτρα από τις αντλίες του πρατηρίου υγρών καυσίμων.

focustonevro