Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

ΑΟΞ: Ήταν πολύ σκληρός για να “πεθάνει”-Κέρδισε τον Λεβαδειακό και πάει ΜΠΑΡΑΖ.

Ο ΑΟΞ στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς έδειξε ότι είναι πολύ σκληρός για να “πεθάνει” έκανε αυτό που έπρεπε κέρδισε με 1-0 τον Λεβαδειακό σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με πολύ ένταση, νεύρα και πάθος και μετά και τη νίκη του Ιωνικού επί του Εργοτέλη στη Νίκαια πάει σε αγώνες μπαράζ με τον Παναιτωλικό.

O Μπάμπης Τεννές ξεκίνησε αυτή τη φορά ένα πιο επιθετικό σχήμα (δυστυχώς πρέπει να “πάθεις” για να μάθεις) με τον Ντίνα στη βασική ενδεκάδα αλλά και τον Καπνίδη να ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης στη θέση του Παπάζογλου. Στην άμυνα Τζούρμαν, Βέρκερ, Πέτροβιτς και Παντελιάδης στο κέντρο μπροστά τους ο Τ.Παπάζογλου με τον Γερμανό Έμπερτ και τους Τάτο, Μικελτάτζε και Ντίνα να πλαισιώνουν τον Καπνίδη.

Η Ξάνθη δεν ξεκίνησε καλά με τον Τάτο να τραβιέται δεξιά και να αναλώνεται στο να κυνηγάει το μπακ (κάκιστη επιλογή του Τεννέ να τον ξεκινήσει πλάγια) με αποτέλεσμα και ανάσες να μην έχει για την ατομική προσπάθεια όταν χρειαστεί αλλά και να μην παίρνει μπάλα για να δημιουργήσει. Ο Τεννές το κατάλαβε και τον άλλαξε  η Ξάνθη κάπως βρήκε τα πατήματα της πήρε χώρο στο γήπεδο και άγγιξε το γκολ στο 45ο λεπτό όταν με ένα κεραυνό του Ντίνα η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Στογιάνοβιτς στη καλύτερη φάση του 1ου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ξάνθη μπήκε δυνατά, πίεσε, με τον διαιτητή Καραντώνη να μην δίνει καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του Θ.Παπάζογλου. Στο 76ο λεπτό ήρθε το γκολ που όλοι περιμένανε, ο Έμπερτ απο την μικρή περιοχή μετά απο φάση διαρκείας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό σκορ με τον ΑΟΞ να παίρνει πολύ μεγάλη νίκη στα Πηγάδια.

ΑΟ Ξάνθη (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Πέτροβιτς, Παντελιάδη, Βέρκερ, Τζούρμαν, Παπάζογλου Τ., Τάτο, Ντίνα, Έμπερτ, Μικελτάτζε, Καπνίδη.
Αναπληρωματικοί: Μπέντο, Θυμιάνης. Στάθης, Παπάζογλου Θ., Σχρόιγεν, Δημούτσος, Σιατραβάνης, Τεσίγια, Τσαμούρης

Λεβαδειακός (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Στογιάνοβιτς, Δημόπουλο, Μύγα, Λιάγκα, Παναγιώτου, Καραχάλιο, Κονέ, Νίλι, Πολέτο, Συμελίδη, Μυτίδη.
Αναπληρωματικοί: Μένκα, Τζημόπουλος, Θεοχάρης, Νίκας, Μεχία, Ενομό, Μαρίνος, Μπιανκόνι, Τζιώρας