Main Menu

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
18°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

ΑΟΞ: Έκανε την ολική ανατροπή, κέρδισε τον Παναιτωλικό και πλησιάζει στην επιστροφή του στην SL1.

Φοβερό παιχνίδι έγινε στα Πηγάδια ανάμεσα σε Ξάνθη και Παναιτωλικό το μεσημέρι της Τετάρτης στα πλαίσια των αγώνων μπαράζ για μια θέση στη SL1. Ο ΑΟΞ έδειξε τα “δόντια” του κατάφερε και έκανε ολική ανατροπή κέρδισε με 2-1 τον Παναιτωλικό και πήρε σημαντικό προβάδισμα για την επιστροφή του στη SL1.

O Mπάμπης Τενννές σύμφωνα και με τις σημαντικές απουσίες που είχε (Τάτος-Παπάζογλου-Μπριλάντε-Γκαρσία) ξεκίνησε το παιχνίδι με ένα αρκετά ορθολογικό σχήμα με τους Βέρκερ και Τζούρμαν στο κέντρο της άμυνας δεξιά τον Πέτροβιτς αριστερά τον Παντελιάδη. Στο κέντρο τον Θυμιάνη με τον Δημούτσο πιο μπροστά τους τον Έμπερτ στα φτερά τους Ντίνα και Σιατραβάνη και στη κορυφή τον Παπάζογλου.

Η Ξάνθη έδειξε να ξεκινάει καλά στα πρώτα λεπτά αλλά μετά από ένα ατομικό λάθος στην άμυνα από τον Πέτροβιτς ο Βέργος μόλις στο 6ο λεπτό με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 για τους Αγρινιότες και ταυτόχρονα πάγωσε το Xanthi Fc Arena.

Ο Παναιτωλικός τραβήχτηκε πίσω (όπως ήταν λογικό) η Ξάνθη είχε την κυκλοφορία της μπάλας προσπάθησε κατά βάση με ψηλές μπαλιές να βρεί τον Παπάζογλου και είχε 2-3 κλασσικές ευκαιρίες με τους Θυμιάνη, Ντίνα και Παπάζογλου χωρίς όμως να βρει το γκολ που ήθελε πριν την λήξη του ημιχρόνου.

H Ξάνθη μπήκε αποφασισμένη στο 2ο ημίχρονο και στο  51ο λεπτό μετά απο πάσα του Σιατραβάνη ο Έμπερτ μέσα από την περιοχή ήταν ψύχραιμος πλάσαρε εύστοχα τον Κνετ και έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Ο ΑΟΞ έκανε την ολική ανατροπή όταν μετά απο κόρνερ του Έμπερτ η μπάλα απομακρύνθηκε ο ίδιος παίχτης εκ νέου έφερε την μπάλα στην περιοχή και μετά απο γύρισμα του Σχροίεν ο Μικελτάτζε στο 71ο λεπτό με δυνατό σουτ κεραυνοβόλησε τον Κνετ και έδωσε προβάδισμα στους ακρίτες.

 

ΑΟ Ξάνθη (Μπάμπης Τεννές): Ίζο, Θυμιάνης, Δημούτσος, Σιατραβάνης, Πέτροβιτς, Θανάσης Παπάζογλου, Βέρκερ, Τζούρμαν, Έμπερτ, Παντελιάδης, Ντίνας.
Αναπληρωματικοί: Μπέντο, Μικελτάτζε, Στάθης, Καπνίδης, Σχρόιγεν, Έλιοτ, Βόλτερς, Τεσίγια, Τσαμούρης.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Περέιρα, Μανθάτης, Τσότσαλιτς, Καρασαλίδης, Εντιγκά, Μπαρμπόσα, Ντίας, Μεντόζα, Ντουάρτε, Βέργος.
Αναπληρωματικοί: Μελίσσας, Ταχάρ, Μαλής, Αριγίμπι, Ματσόλα, Αρσούρα, Βάντερσον, Μάζουρεκ, Καρέλης.