Main Menu

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
16°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

ΑΟΞ: “Λύγισε” στο ΤΕΛΟΣ στο Αγρίνιο και δυστυχώς συνεχίζει στη SL2.

Ο ΑΟΞ δυστυχώς παρά την τεράστια προσπάθεια των ποδοσφαιριστών δεν τα κατάφερε μέσα στον Παναιτωλικό “λύγισε” στο τέλος και με σκορ 1-0 έχασε και συνεχίζει και του χρόνου στη SL2.

Στο τελευταίο και πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς ο Μπάμπης Τεννές ξεκίνησε το παιχνίδι με τερματοφύλακα τον Ίτσο, στόπερ τους Βέρκερ και Τζούρμαν, δεξιά στην άμυνα Πέτροβιτς και αριστερά Παντελιάδη. Μπροστά τους ο Τάσος Παπάζογλου με τον Δημούτσο και πιο μπροστά ο Έμπερτ. Στην επίθεση δεξιά ο Σιατραβάνης, αριστερά ο Μικελτάτζε  με κορυφή τον Θ. Παπάζογλου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε όπως αναμενόταν με πολύ σκληρές μονομαχίες και δυνατά μαρκαρίσματα. Ο Παναιτωλικός πίεσε αρκετά τη Ξάνθη η οποία είχε παθητικό ρόλο όμως η αμυντική λειτουργία της ακριτικής ομάδας ήταν άψογη με αποτέλεσμα να μην αφήσει κενούς χώρους και να μην κινδυνέψει η εστία του Ίτσο.

Στο δεύτερο ημίχρονο o Μπάμπης Τεννές ξεκίνησε με την ίδια εντεκάδα και το σκηνικό δεν άλλαξε ο Παναιτωλικός είχε την κυκλοφορία της μπάλας αλλά η Ξάνθη κρατούσε με νύχια και με δόντια ενώ ο Μπάμπης Τεννές ρίσκαρε με την είσοδο του Τάτου με αποτέλεσμα να τον κάνει αλλαγή στην αλλαγή. Στο 1ο λεπτό σε μια φάση διαρκείας ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα σε χέρι του Παπάζογλου με τον Βέργο να ευστοχεί και να δίνει σκορ πρόκρισης στον Παναιτωλικό.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Ταχάρ, Ντίας, Ντουάρτε, Μπαρμπόσα, Περέιρα, Βέργος, Μεντόσα, Μαλής, Κωνσταντόπουλος, Εντινγκά.
Αναπληρωματικοί: Μελίσσας, Βάντερσον, Καρασαλίδης, Αρσούρα, Μάζουρεκ, Ματσόλα, Αριγίμπι, Καρέλης, Μανθάτης.

ΑΟ Ξάνθη (Μπάμπης Τεννές): Ίζο, Τζούρμαν, Παντελιάδης, Θανάσης Παπάζογλου, Σιατραβάνης, Τάσος Παπάζογλου, Πέτροβιτς, Δημούτσος, Βέρκερ, Έμπερτ, Μικελτάτζε.
Αναπληρωματικοί: Μπέντο, Τσαμούρης, Θυμιάνης, Ντίνας, Τάτος, Καπνίδης, Στάθης, Τεσίγια, Σχρόιγεν.