Main Menu

Την Ξάνθη επισκέφθηκε ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτης Σχοινάς.

Στην πόλη της Ξάνθης βρέθηκε σήμερα Σάββατο 5 Ιουνίου το απόγευμα  ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, κ. Μαργαρίτης Σχοινάς. Ο κ Σχοινάς στα πλαίσια της περιοδεία του στην περιοχή της Θράκης επισκέφθηκε εχθές και την Κομοτηνή και την Αλεξανδρούπολη ενώ σήμερα την τιμητική είχε η πόλη της Ξάνθης.

Ο  Πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης του Πολυχώρου κ. Μιχάλης Πουσπουρίκας ο οποίος τον υποδέχθηκε και τον ξενάγησε  στο σπίτι που γεννήθηκε ο μεγάλος μουσουργός Μάνος Χατζιδάκις δήλωσε:

 

Η σημερινή επίσκεψη του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτη Σχοινά στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης “Οικία Μάνου Χατζιδάκι” αποτελεί μεγάλη τιμή για όλους στην Ξάνθη και την Περιφέρεια ΑΜΘ.
Η πόλη μας και η ευρύτερη Περιφέρεια, αποτελούν αντιπροσωπευτικό παράδειγμα του πως ο Ευρωπαϊκός τρόπος ζωής μπορεί να επηρεάσει τη ζωή και τη σκέψη μας ως Ευρωπαίους πολίτες.
Στη συνέχεια ο κ. Σχοινάς, συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ.  Παντελεήμονα και τον Τοποτηρητή Μουφτή Ξάνθης κ. Μπιλάλ Καρά Χαλίλ ενώ δήλωσε ενθουσιαμένος από την φιλοξενία. Ακολούθησε βόλτα στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης και τα στενά σοκάκια της  για την οποία δήλωσε εντυπωσιασμένος.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται, κουστούμι και εσωτερικός χώρος

 

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται, κουστούμι και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και κουστούμι

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται, κουστούμι και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που κάθονται, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται, κάθεται και κουστούμι