Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Ξάνθη: Πορεία από τους εκπαιδευτικούς στην 24ωρη πανεργατική απεργία της ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ.

Μαζική ήταν η συμμετοχή των εκπαιδευτικών της Ξάνθης στην 24ωρη πανεργατική απεργία της ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ. Πλήθος κόσμου διαδήλωσε ενάντια στην κατάργηση του οχτάωρου, στις απλήρωτες υπερωρίες, στην περιστολή της συνδικαλιστικής δράσης ,στην αποδυνάμωση των ελεγκτικών μηχανισμών κατά της εργοδοτικής αυθαιρεσίας. Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι τη νίκη.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, δρόμος και κείμενο που λέει "ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ TOY 8ΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ KAZINO ΘΡΑΚΗΣ"

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται, περπατάει και εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται, δρόμος και κείμενο που λέει "για όλη την κοινωνια Μάζικοί, μόνιμοι διορισμο Διδασκαλικός Σύλλογος Ξάνθης didxanthis.wordpress.com"

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται, δρόμος και κείμενο που λέει "Υγεία για όλη την κοινωνία. Μάζικοι, μόνιμοι διορισμοί. Διδασκαλικός Ξάνθης"

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, δρόμος και κείμενο που λέει "Μόρφωση και Υγεία για όλη την κοινωνία. Μάζικοί, μόνιμοι διορισμοί. Διδασκαλικός Ξάνθης"