Main Menu

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
Ξάνθη, GR
17°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Ξάνθη: Βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι της Κυριακής-Πτώση της θερμοκρασίας από το βράδυ.

Περιορίζεται σιγά σιγά η αστάθεια στην περιοχή μας και μέχρι το βράδυ θα σταματήσει σε όλες τις περιοχές. Για αύριο Κυριακή θα ξεκινήσουμε με καλές καιρικές συνθήκες προς τις μεσημβρινές ώρες περιμένουμε την δημιουργία καταιγίδων στην Νότια Βουλγαρία που μέσα στο μεσημέρι θα επηρεάσουν το σύνολο της Θράκης τα περισσότερα και πιθανόν εντονότερα φαινόμενα θα εντοπίζονται στους νομούς Ξάνθης και Ροδόπης, ενώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επηρεαστούν και παράκτιες περιοχές και μέχρι αργά το απόγευμα και τα νησιά του θρακικού.

Παράλληλα το βράδυ της Κυριακής προς την Δευτέρα περιμένουμε μια σταδιακή ενίσχυση των βοριάδων που στο θρακικό θα αγγίξουν τα 6 bf ενώ αύριο βράδυ οι ζακέτες θα είναι απαραίτητες καθώς περιμένουμε πτώση της θερμοκρασίας.

Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης και κείμενο που λέει "nopoBo KbpAжaли cBилeHr paA όλιαν, лoлRH Edirn Momchilgrad mom4илrpaA Krumovgrad KpymoBrpaA Ξάνθη E90 Διδυμότειχο Κομοτηνή κό Πάρκο Δέλτα Νέστου μένας άσου K Uz Αλεξανδρούπολη ΜΥψαλα Ke İpsala Γκε) Ge"

Καιρικά Νέα Θράκης