Main Menu

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
15°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Προτάσεις άνω των 11,3 εκ. ευρώ για το Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» από τον Δήμο Τοπείρου

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021 η υποβολή προτάσεων χρηματοδότησης από τον Δήμο Τοπείρου σε προσκλήσεις του Προγράμματος Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Αυτοδιοίκηση ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ, συνολικού προϋπολογισμού άνω των 11,3 εκ. ευρώ.
Οι προτάσεις αφορούν ένα ευρύ φάσμα παρεμβάσεων και αναφέρονται σε τεχνικές υποδομές με την κατασκευή έργων και την εκπόνηση μελετών, στη βελτίωση της καθημερινότητας και στην προστασία του περιβάλλοντος, στην προμήθεια ηλεκτρικών οχημάτων και ηλεκτρονικών συστημάτων για την αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους πολίτες, καθώς και στη δημιουργία χώρου ανάδειξης του πολιτιστικού αποθέματος του Δήμου Τοπείρου.
Εκτός των νέων προτάσεων που κατατέθηκαν με συνολικό προϋπολογισμό 11,3 εκ. ευρώ έχει μεταφερθεί στο πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ και το έργο που αφορά την κατασκευή εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στους οικισμούς Ερασμίου και Μαγγάνων με συνολικό προϋπολογισμό 1,9 εκ. ευρώ, το οποίο βρίσκεται στη διαδικασία δημοπράτησης και σύντομα ξεκινά η κατασκευή του.
Η Δημοτική Αρχή προσπαθεί να αξιοποιήσει κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο για την υλοποίηση έργων και παρεμβάσεων με σκοπό την βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών. Οι προτάσεις που καταθέσαμε στο Πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ ξεπερνούν το ποσό των 11,3 εκ. ευρώ συνολικά. Ο αγώνας για την αναβάθμιση του Δήμου μας σε όλα τα επίπεδα συνεχίζεται αμείωτος.