Main Menu

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
19°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Ασθενής τα έκανε γυαλιά – καρφιά στο Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Γυαλιά καρφιά τα έκανε κυριολεκτικά ένας ασθενής στην πύλη του «Σισμανόγλειου» Νοσοκομείου Κομοτηνής το βράδυ της Τρίτης 15 Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ασθενής ο οποίος νοσηλεύεται κατά καιρούς με ψυχιατρικά προβλήματα στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, μετέβη στο νοσηλευτικό ίδρυμα στις 8 περίπου το απόγευμα ζητώντας τη μετακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Το αίτημα του δεν ικανοποιήθηκε ενώ στο σημείο έσπευσαν και Αστυνομικοί, οι οποίοι απομάκρυναν τον ασθενή από το χώρο του Νοσοκομείου. Το γεγονός αυτό ωστόσο δεν πτόησε τον δράστη, ο οποίος επανήλθε δύο ώρες αργότερα κρατώντας αυτή τη φορά λοστό στα χέρια και επιτιθέμενος στην πύλη του «Σισμανόγλειου» προκάλεσε ζημιές σπάζοντας τις τζαμαρίες.

Το περιστατικό αυτό πάντως δεν είναι και το μοναδικό καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν καταγραφεί άλλα τρία παρόμοια περιστατικά επιθέσεων κυρίως από συγγενείς ασθενών στο χώρο του Νοσοκομείου.

Για το λόγο αυτό μάλιστα, ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου έχει απευθύνει εδώ και καιρό έκκληση στην Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης για τη φύλαξη του «Σισμανόγλειου» με την παρουσία τουλάχιστον ενός αστυνομικού και προκειμένου να αποτρέπονται επιθέσεις εις βάρος εργαζομένων, χωρίς όμως να υπάρξει μέχρι σήμερα κάποια ανταπόκριση.

fonitisrodopis