Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Εντάξεις έργων 14 εκ.ευρώ ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας από τη Ξάνθη.

Την πόλη της Ξάνθης επισκέφθηκε ην Τετάρτη 30 Ιουνίου ο ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ Στέλιος Πέτσας

Όπως ανακοίνωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, άμεσα εντάσσονται στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» δύο βασικές προτάσεις υψηλής προτεραιότητας του δήμου Ξάνθης για έργα ύδρευσης και ενεργειακής αξιοποίησης, συνολικού ύψους 14 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να ξεκινήσει η συμβασιοποίηση και η υλοποίησή τους.

Σε δηλώσεις του ο κ.Πέτσας σχετικά και με την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη δήλωσε:

«Είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε όλοι ότι όταν ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι έτοιμος να επισκεφθεί την πόλη, καταλαβαίνουμε ότι θα δρομολογηθούν και άλλα ζητήματα: θέματα αναπτυξιακά, θέματα που σχετίζονται με την κοινωνική συνοχή και θέματα που σχετίζονται φυσικά και με την αντιμετώπιση των προβλημάτων της ενεργειακής τροφοδοσίας, όπως είναι το ζήτημα του φυσικού αερίου, κάτι πολύ σημαντικό, για το οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε αναλυτικά αύριο»

Στη συνάντηση στο Δημαρχείο της Ξάνθης συμμετείχαν, επίσης, ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ, κ. Χρήστος Μέτιος, ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών & Οργάνωσης του Υπουργείου Εσωτερικών, κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης και ο Βουλευτής Ξάνθης κ. Σπύρος Τσιλιγγίρης.