Main Menu

Στο Xanthi Tech Lab ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 Λίγο πριν την ομιλία του στην εκδήλωση της ΔΕΔΑ  ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το εργαστήριο πολυμέσων Xanthi TechLab.
Ο Πρωθυπουργός συνομίλησε  με  μαθητές γυμνασίου και  φοιτητές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, σχετικά με τα όνειρά τους, το ενδιαφέρον τους για την τεχνολογία και τη συνεισφορά του Xanthi TechLab στις δημιουργικές επιδιώξεις τους.
Οι μαθητές παρουσίασαν στον Πρωθυπουργό ένα ρομπότ που έχουν κατασκευάσει, κάνοντας επίδειξη των δυνατοτήτων του  ενώ ανέφερε «Γίνεται μια σπουδαία δουλειά, σε ολόκληρη τη χώρα στον τομέα αυτόν, και νομίζω ότι είναι ένας τομέας στον οποίο πρέπει να επενδύουμε περισσότερο».
Τον Πρωθυπουργό συνόδευσαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης Στέλιος Πέτσας, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων αρμόδιος για την Έρευνα και Τεχνολογία Χρίστος Δήμας, ο Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, ο Βουλευτής Ξάνθης της ΝΔ Σπύρος Τσιλιγγίρης, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Χρήστος Μέτιος και ο Δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης.

 

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που κάθονται, άτομα που στέκονται, γυαλιά, γραφείο και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που κάθονται, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος