Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Βαθμό “χρυσάφι” 1-1 πήρε ο Ορφέας στο Ποσειδώνας Μηχανιώνας και είναι έτοιμος για τη SL2.

Το απόγευμα της Κυριακής στην έδρα του Ποσειδώνα Μηχανιώνας ο Ορφέας Ξάνθης στο πλαίσιο των αγώνων μπαράζ για μια θέση στη SL2 κατάφερε και “τσίμπησε” πολύτιμο βαθμό με σκορ 1-1.

Οι παίχτες του Μπάμπη Χατζημεστή κατέθεσαν ψυχή και σώμα και με σκόρερ τον Γκαζημπαγιαζίδη στο 12ο λεπτό του παιχνιδιού πήραν τον βαθμό που ήθελαν έφτασαν τους 4 βαθμούς και με νίκη την τελευταία αγωνιστική στο γήπεδο του ΑΟΞ με αντίπαλο τον Αχέρων Καναλακίου ο Ορφέας Ξάνθης πάει για πρώτη φορά στην ιστορία του στη SL2.

Ποσειδών Μηχανιώνας (Γιώργος Αμανατίδης): Συλλέκτης, Τραχανάς(25′ λ.τρ. Γιαννούσης), Δεληζάνος, Λαγόντζος, Χριστοδουλίδης, Βασσαΐτης, Χατζηβασιλειάδης(88′ Αζούδης), Πασσαλής(88′ Ιωακειμίδης), Τοπούζης, Δημητρακόπουλος, Ξανθόπουλος(92′ Σφέτκος)

Ορφέας Ξάνθης (Μπάμπης Χατζημεστής): Γεωργούσης, Τζαμπάζ Χακή(67′ λ.τρ. Βουλγαρίδης), Κριεζής, Χασάνογλου, Παπαδόπουλος Λ., Μαυρόπουλος, Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού(88′ Σουκρήογλου), Γκασιμπαγιαζίδης(97′ Ιωαννίδης), Μελισσόπουλος Αλ., Τορομανίδης(88′ Χίντ Ιμέρ), Πασχαλάκης(46′ λ.τρ. Μελισσόπουλος Ν.)