Main Menu

Ανέστης Τσετινές: ” Ήταν τιμή μου που εργάστηκα για την ομάδα της καρδιάς μου- Ο ΑΟΞ υπήρχε, υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει”

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθη για την λύση της συνεργασίας με τον Ανέστη Τσετινέ ο μέχρι πρότινος Αθλητικός Διευθυντής εξέδωσε ανακοίνωσε στην οποία μιλάει για την χρονιά που πέρασε, τις δυσκολίες που υπήρχαν αλλά και ευχαριστεί όλο το κόσμο της Ξάνθης που τον στήριξε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του:

Αγαπητοί Φίλοι , Φίλοι του ΑΟΞ, Μετά από μια αγωνιστική περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη λόγω των υγειονομικών συνθηκών που επικρατούν σε όλο τον κόσμο κυρίως όμως ότι η ομάδα λίγες μέρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 2 δεν διέθετε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ (ΣΧΕΔΙΟ , Διοικητικό Συμβούλιο, Προπονητές, Ποδοσφαιριστές, Επαρκές υπαλληλικό προσωπικό κτλ) πέρα των κτιριακών και γηπεδικών εγκαταστάσεων αλλά και τους 25 εφήβους ποδοσφαιριστές που τίμησαν την ιστορία της ομάδας στους αγώνες μπαράζ. Η χαρά για την δημιουργία ενός νέου project, μιας νέας εποχής του ΑΟΞ ήταν τεράστια, όπως τεράστια ήταν και η ευθύνη ώστε να αναλάβω μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα να οργανώσω αλλά και να στελεχώσω το club με τους «κατάλληλους» τον σύλλογο.

Από την πρώτη στιγμή που εγκαταστάθηκα στην γενέτειρα μου , την Ξάνθη , προσπάθησα μέσα από τις ατέλειωτες ώρες εργασίας μου να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και να υπηρετήσω τον ΑΟΞ , δημιουργώντας μέρα με την μέρα ένα club που στην αυγή της νέας αποχής γι αυτό θα ξανακέρδιζε σύντομα την εκτίμηση όλων, ακόμη και των πιο δύσπιστων πολέμιων του. Έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου γιατί αυτό είναι που με χαρακτηρίζει σαν άνθρωπο και βέβαια γιατί ήταν το ελάχιστο που μπορούσα να κάνω απέναντι στον κόσμο της πόλης μου αλλά και απέναντι στον κο BILL PAPAS που μου εμπιστεύτηκε την λειτουργία και τον σχεδιασμό του club και τον ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μέσα από την καρδιά μου.

Ήταν τιμή μου και προνόμιο να εργαστώ για την ομάδα που μέσα της μεγάλωσα και που πάντα είχα , έχω και θα έχω στην καρδία μου , τον ΑΟΞ. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα και μπορέσαμε σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα να πετύχουμε τόσα πολλά πράγματα. Πραγματικά δεν θα μπορούσε να παρουσιαστεί αυτό το αποτέλεσμα εάν όλοι τους δεν είχαν δείξει ΠΙΣΤΗ στο project δίνοντας καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό , κάτι που είμαι σίγουρος πως θα το κάνουν και με τις καινούργιες προσθήκες. Μπορεί ο στόχος της ανόδου να μην επιτεύχθηκε για 9 λεπτά αλλά μέσα σε λίγους μήνες καταφέραμε να οργανώσουμε την ομάδα και να την χτίσουμε πάνω σε γερά θεμέλια σε όλους τους τομείς έτσι ώστε ο ΑΟΞ να πάρει την θέση του εκεί που δικαιωματικά ανήκει, στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας , ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της Ξάνθης που με αγκάλιασε με ελπίδα και αγάπη από την πρώτη στιγμή και με ώθησε με ενέργεια, ψυχολογική και σωματική δύναμη. Μπορεί να μην είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αγαπημένη μας ομάδα από τις κερκίδες του «αναγεννημένου» γηπέδου αλλά η αντίστροφη μέτρηση έχει πλέον αρχίσει. Ο ΑΟΞ υπήρχε, υπάρχει και θα συνεχίζει να υπάρχει και είναι πάνω από πρόσωπα!  Σας ευχαριστώ Ανέστης Γ. Τσετινές