Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

ΑΟΞ: “Σειρήνες” από τους “μεγάλους” για τον Κώστα Θυμιάνη.

Το έντονο ενδιαφέρον των “μεγάλων” της Αθήνας και όχι μόνο φαίνεται ότι έχει προσελκύσει ο νεαρός μέσος της Ξάνθης Κώστας Θυμιάνης.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες 4 συνολικά είναι οι ομάδες που έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους για τον μέσο του ΑΟΞ μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε με την ακριτική ομάδα στη sl2 αλλά και με την Εθνική Ελπίδων.

Ο Θυμιάνης που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του ΑΟΞ έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές Εθνικές από τα Κ16 έως και την Κ21 και με τη περσινή του γεμάτη σεζόν(21 συμμετοχές) έδειξε ότι είναι πανέτοιμος για το παραπάνω βήμα, κάτι που όπως φαίνεται δεν πέρασε απαρατήρητο από τους σκάουτερ των “μεγάλων” ομάδων που τον έχουν βάλει ψηλά στην λίστα.

Μάλιστα μια από τις παραπάνω ομάδες και συγκεκριμένα η ΑΕΚ είναι έτοιμη να κάνει επίσημο το ενδιαφέρον της και να καταθέσει πρόταση στη ΠΑΕ Ξάνθη κάτι που σίγουρα θα εξετάσουν πολύ σοβαρά οι άνθρωποι του συλλόγου. Σίγουρα ρόλο έπαιξε και η παρουσία του Γιάννη Παπαδημητρίου στην ΑΕΚ καθώς τόσα χρόνια στην ομάδα της Θράκης γνωρίζει πολύ καλά τον ποδοσφαιριστή.

Εμείς περιμένουμε όλα τα παραπάνω να επιβεβαιωθούν και εφόσον γίνει το deal ο Κώστας Θυμιάνης θα είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που θα έχει πωληθεί και θα προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του ΑΟΞ από τότε που ανέλαβε η νέα Διοίκηση του Bill Papas.