Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Τραγωδία στην Καβάλα – Καλεσμένοι σε γαμήλιο γλέντι και οι τρεις νεκροί του σοκαριστικού τροχαίου

Ανείπωτη τραγωδία στην Καβάλα με τρία άτομα να χάνουν τη ζωή τους σε σοκαριστικό τροχαίο πηγαίνοντας σε γαμήλιο γλέντι.

Αυτό που συνέβη το βράδυ στην Καβάλα δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Σύμφωνα με την Proininews.gr, το τροχαίο σημειώθηκε στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού, όταν Ι.Χ. συγκρούστηκε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, με μηχανή. Η μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της, κινήθηκε ανεξέλεγκτα στο πεζοδρόμιο και παρέσυρε άτομα που περίμεναν στην είσοδο κέντρου διασκέδασης για να εισέλθουν στον χώρο, όπου θα γινόταν η γαμήλια δεξίωση.

Η είσοδος στο κέντρο διασκέδασης λόγω των μέτρων κατά του κορονοϊού γινόταν τμηματικά με συνέπεια να υπάρχει αρκετός κόσμος στο πεζοδρόμιο. Έτσι το αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να σκοτωθούν ο οδηγός της μοτοσυκλέτας που σύμφωνα με το enanews.gr πήγαινε στον γάμο, καθώς και δύο προσκεκλημένοι που περίμεναν έξω από το νυχτερινό κέντρο. Επίσης, άλλοι τρεις τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρα.

Σύμφωνα, μάλιστα, με το kavalanews.gr, το ζευγάρι ενημερώθηκε από τους συγγενείς που το περίμεναν για τις τραγικές εξελίξεις και η άφιξη του γαμπρού και της νύφης αναβλήθηκε.