Main Menu

Ξάνθη: Δροσίζει ο καιρός -Έρχονται βροχές και καταιγίδες την Τετάρτη.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για το Νομό Ξάνθης για τηνΤετάρτη 11 Αυγούστου:
Η μετά θα ξεκινήσει με λιακάδα και αραιες νεφώσεις όμως οσο περνάει η ωρα θα πυκνώσουν και τις μεσημβρινες-απογευματινες ωρες θα εκδηλωθούν πιθανές μπορες που ίσως εξελιχθούν σε καταιγίδες αρχικά στα ορεινά και αργότερα σε πεδινά τμήματα κοντά στους ορεινούς όγκους.
Στα παράκτια και παραθαλασσια υπάρχει μικρή πιθανότητα να εκδηλωθούν πιθανές μπόρες η καταιγίδες εκείνες τις ώρες. Αργά το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί.
Νομός Ροδόπης: Η μερα θα ξεκινησει με λιακάδα και αραιες νεφώσεις ομως οσο θα περνάει η ωρα θα πυκνωσουν και τις μεσημβρινες-απογευματινες ωρες θα εκδηλωθουν πιθανες μπορες που ισως εξελιχθούν σε καταιγιδες στα ορεινα και μπορει να επηρεάσουν και στα πεδινα τμήματα που βρίσκονται κοντα στους ορεινους ογκους. Στα παρακτια και παραθαλασσια μικρη πιθανοτητα να εκδηλωθουν τοπικη μπορα/ καταιγιδα μικρης διάρκειας εκεινες τις ωρες. Αργα το βράδυ ο καιρος θα βελτιωθεί
Νομός Εβρου: Η μερα θα ξεκινησει με λιακαδα αλλα το μεσημερι και απόγευμα πιθανον να εκδηλωθουν πιθανες μπορες/τοπικη καταιγιδα κυριως στο βόρειο και κεντρικο κομματι. Στα παρακτια και παραθαλασσια καλος ο καιρός θα επικρατησει αλλα το μεσημερι και το απογευμα υπαρκτή πιθανοτητα για καποια φαινομενα να εκδηλωθει ( τοπικη μπορα/ καταιγιδα μικρης διαρκειας). Αργα το βράδυ ο καιρος θα βελτιωθει.
Καιρικά Νέα Θράκης