Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

ΒΙΝΤΕΟ: Γκολ και θέαμα στο ιστορικό γήπεδο του ΑΟΞ από τον Ορφέα Ξάνθης και τον ΑΟΞ.

Γκολ και θέαμα είχε το πρώτο φιλικό παιχνίδι του ΑΟΞ στην πόλη της Ξάνθης για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν με αντίπαλο τον Ορφέα Ξάνθης στο ιστορικό γήπεδο του ΑΟΞ που έληξε με σκορ 4-1 για τον ΑΟΞ.

O προπονητής της Ξανθιώτικης ομάδας Monroy είχε την ευκαιρία να τεστάρει τους ποδοσφαιριστές του μετά το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας που έγινε στη Βουλγαρία ενώ από την άλλη ο Μπάμπης Χατζημεστής μετά των απώλεια σημαντικών ποδοσφαιριστών από τη προηγούμενη σεζόν το σημερινό φιλικό ήταν μια καλή ευκαιρία για να μοντάρει την ομάδα για την επόμενη χρονιά αλλά και ένα καλό τεστ ενόψει της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα στις 29 Αυγούστου. Ο Ορφέας Ξάνθης  παρά τις απουσίες σημαντικών παιχτών στάθηκε αξιοπρεπέστατά στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σίγουρα σε έναν πιο δυνατό αντίπαλο.

Τα γκολ για την ομάδα του ΑΟΞ πέτυχαν οι Άνταμ, Κρητικός, Τσέλιος και  Πλατέλλας ενώ για τον Ορφέα Ξάνθης σκόραρε ο Κουκουρίγκος

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Γιουργούσης, Βουλγαρίδης, Κόντο Αχμέτ, Κριεζής, Παπαδόπουλος, Κουκουρίγκος, Μελισσόπουλος, Πασχαλάκης και τρεις υπό δοκιμή παίκτες, ενώ στο β’ μέρος έπαιξαν και οι Μανιάς, Σουκρή, Τουγιάλ, Κερέμ, Γκιντά Ντοουκάν, Ιωαννίδης και Κωνσταντινίδης.

Α.Ο ΞΑΝΘΗΣ: : Ίτσο (46′ Γιακουμής), Ουνγιαλίδης, Δεληγιαννίδης (50′ Πολίμος), Μπάτζιος, Μιχαήλ (50′ Φαζός), Παπάζογλου, Θυμιάνης, Τσέλιος (73′ Μόνχε), Πλατέλλας (62′ Δημητριάδης Τ.), Άνταμ (73′ Κοτόπουλος), Κρητικός.

Δείτε τα γκολ και κάποιες απο τις καλύτερες φάσεις που εξασφάλισε για εσάς το xanthidaily.gr