Main Menu

Παιδαγωγικό εργαστήριο Ξάνθης: Υποστήριξη παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες.

Το 2018 δημιουργήθηκε το Παιδαγωγικό Εργαστήριο στην πόλη της Ξάνθης, ένας χώρος που ξεκίνησε να λειτουργεί με γνώμονα την υποστήριξη των παιδιών αντιμετωπίζοντας τα ως μοναδικές οντότητες

Παράλληλα δημιουργήθηκαν προγράμματα ειδικής διαπαιδαγώγησης για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, ομάδες συνεργασίας και ανάπτυξης κοινωνικών δεξιοτήτων παράλληλα δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στους δίγλωσσους μαθητές καθώς δημιούργησε προγράμματα λογοθεραπευτικής και εκπαιδευτικής υποστήριξης αποκλειστικά για δίγλωσσα παιδιά.

Οι Υπηρεσίες που προσφέρει στα παιδιά το Παιδαγωγικό Εργαστήριο στη Ξάνθη είναι:

-Λογοθεραπεία

-Ειδική διαπαιδαγώγηση

– Πρώιμη παρέμβαση

-Ομάδες συνεργασίας και κοινωνικών δεξιοτήτων

-Εκπαιδευτική υποστήριξη δίγλωσσων μαθητών

Οι εγγραφές για τη νέα χρονιά ξεκίνησαν. Πληροφορίες εγγραφές καθημερινά στην Πατριάρχου Κυρίλλου 3α και στα τηλέφωνα 2541 028333.

Επισκεφθείτε και τη σελίδα μας στο ίντερνετ για περισσότερες πληροφορίες https://pex.edu.gr/

 

Λίγα Λόγια για την ιδιοκτήτρια του παιδαγωγικού εργαστηρίου Ξένια Χαμτζάκη:

  • Η Ξένια Χαμτζάκη είναι MSc εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής. Έχει παρακολουθήσει επιμορφώσεις και εξειδικευμένα σεμινάρια πάνω στις μαθησιακές δυσκολίες ενώ τον Σεπτέμβριο του 2017 έλαβε την πιστοποίηση δασκάλας Γιόγκα για Παιδιά με Αυτισμό και Ειδικές Ανάγκες(Asanas for Autism and Special Needs). To 2018 δημιούργησε το Παιδαγωγικό Εργαστήριο Ξάνθης και φέτος κυκλοφορεί το πρώτο της ψηφιακό βιβλίο ‘My Gnosis- 70 κάρτες ανάπτυξης ομιλίας και 70 φύλλα ζωγραφικής’. Ένα e-book για παιδιά προσχολικής ηλικίας.