Main Menu

Θράκη: Τραγική εξέλιξη για 34χρονο αγνοούμενο -Βρέθηκε νεκρός 22 μέρες μετά την εξαφάνιση του.

Τραγική εξέλιξη είχε η εξαφάνιση από την Κυριακή 15 Αυγούστου του 34χρονου Δημήτρη Τεληγιαννίδη στην Αλεξανδρούπολη, αφού βρέθηκε νεκρός χθες Δευτέρα στην περιοχή Ιάνα.

Για την εξαφάνιση του πριν από 22 ημέρες είχε ενεργοποιήθηκε το SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων με στόχο την ανεύρεσή του, αφού η οικογένεια του ανησυχούσε έντονα. Το πτώμα του βρέθηκε δυστυχώς σε προχωρημένη σήψη και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για νεκροψία-νεκροτομή. Εκεί κλήθηκαν και οι συγγενείς του για την επώδυνη διαδικασία της αναγνώρισης, οι οποίοι και επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται για τον εξαφανισμένο επί ημέρες Δημήτρη Τεληγιαννίδη.

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης έδειξαν ότι ο θάνατος του ήταν αποτέλεσμα αυτοκτονίας και αποκλείστηκε εγκληματική ενέργεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος από την Αλεξανδρούπολη αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Αλεξανδρούπολη: Βρέθηκε νεκρός ο εξαφανισμένος απ’ τον Δεκαπενταύγουστο Δημήτρης Τεληγιαννίδης – Αυτοκτόνησε στην περιοχή Ιάνα

evros-news

Ακολουθήστε την XanthiDaily σε όλες τις πλατφόρμες για να μαθαίνετε καθημερινά τα νέα της Ξάνθης:

Google News       Youtube    Twitter   Facebook     Instagram