Main Menu

Δήλωση Bill Pappas από το γήπεδο του ΑΟΞ: “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σήμερα εδώ-Με όρεξη, συνεργασία και συνέπεια όλοι οι στόχοι μας θα γίνουν εφικτοί”.

Στο γήπεδο του ΑΟΞ βρέθηκε για πρώτη φορά ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθης Βασίλης Παπαδημητρίου  σήμερα Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου για να παρακολουθήσει το φιλικό με τον Ολυμπιακό Β’ ο οποίος με δηλώσεις ανέφερ πόσο χαρούμενος είναι που βρίσκεται στην πόλη της Ξάνθης αλλά και ότι όλοι οι στόχοι θα πραγματοποιηθούν με όρεξη, συνεργασία και συνέπεια.

Αναλυτικά δήλωσε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σήμερα εδώ στο Xanthi Arena, για να παρακολουθήσω τον ΑΟΞ και να βρεθώ κοντά με τους φιλάθλους και όλη την ομάδα που καθημερινά δουλεύει για το καλύτερο αποτέλεσμα. Μετά από μία ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά με τους περιορισμούς της πανδημίας, το σημαντικότερο σήμερα είναι η επιστροφή των φιλάθλων μας στο γήπεδο. Ο ΑΟΞ έχει τις κατάλληλες υποδομές και όλες τις προδιαγραφές για μια πραγματικά δυνατή χρονιά. Με όρεξη, συνεργασία και συνέπεια όλοι οι στόχοι μας θα γίνουν εφικτοί”.

Ακολουθήστε την XanthiDaily σε όλες τις πλατφόρμες για να μαθαίνετε καθημερινά τα νέα της Ξάνθης:

Google News       Youtube    Twitter   Facebook     Instagram