Main Menu

Εκτός “Περιφερειακής Σύνθεσης” και η Μαρία Πολυμέρου-Την διέγραψαν και τη κατηγορούν για την πολιτική της στάση.

Σημάδια διάλυσης παρουσιάζει η “Περιφερειακή Σύνθεση” αφού μετά την αποχώρηση του Μιχάλη Αμοιρίδη σήμερα έγινε γνωστό ότι και η Μαρία Πολυμέρου είναι εκτός της παράταξης. Βέβαια όχι με δική της απόφαση αφού με Δελτίο Τύπου  η “Περιφερειακή Σύνθεση” ανακοίνωσε ότι προχωράει στην διαγράφη της  και την κατηγορεί για αδιαφορία, απραξία αλλά και για διαπραγματεύσεις χωρίς ίχνος πολιτικής ηθικής.

Αναλυτικά :

Η Περιφερειακή Σύνθεση ανακοινώνει την απόφαση διαγραφής από την παράταξη μας της Περιφερειακής Συμβούλου Θάσου Μαρίας Πολυμέρου, από την οποία ζητούμε να παραδώσει την έδρα της λόγω του ότι εδώ και καιρό η στάση της δεν συνάδει με τις αρχές της παράταξής μας καθώς πληροφορούμαστε ότι συμμετέχει σε διαπραγματεύσεις χωρίς ίχνος πολιτικής ηθικής.
Η Μαρία Πολυμέρου είναι μία επιχειρηματίας που στηρίζει τον τόπο της με την επιχειρηματική της δράση, αλλά πλέον δεν κάνει το ίδιο και με την πολιτική της στάση.
Έχει παρέλθει πολύς χρόνος από όταν η Μαρία Πολυμέρου έπαψε να συμμετέχει στις εσωτερικές διαδικασίες της παράταξης, στις διαδικασίες λήψης συλλογικών αποφάσεων και στην εν γένει λειτουργία της.
Η πολιτική στάση της Μαρίας Πολυμέρου έχει διαφοροποιηθεί ακόμη περισσότερο τον τελευταίο μήνα και είναι τέτοια που δεν συνάδει με αυτήν της Περιφερειακής Σύνθεσης που την ανέδειξε Περιφερειακή Σύμβουλο Θάσου στις εκλογές του 2019.
Συνεπώς, επειδή θεωρούμε ότι η αυτή η στάση – της αδιαφορίας και της απραξίας- προσβάλλει τους ψηφοφόρους της Θάσου, αποφασίζουμε την διαγραφή της από την παράταξή μας, αναλαμβάνοντας φυσικά και την ευθύνη της απόφασης μας.
Το μείζον ερώτημα είναι αν η Μαρία Πολυμέρου θα αναλάβει τις δικές της ευθύνες όχι μόνο στα λόγια, αλλά και έμπρακτα, παραιτούμενη και παραδίδοντας την έδρα στην παράταξη με την οποία εξελέγη.
Άλλωστε, οι πράξεις μας είναι αυτές που μας καθορίζουν, όπως και η απραξία μας. Η μεταβολή της συμπεριφοράς της Μαρίας Πολυμέρου, προφανώς έχει αιτίες τις οποίες την καλούμε να αποκαλύψει στους πολίτες της Θάσου και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης γενικά, χωρίς βέβαια να «ξεχάσει» όσα έλεγε η ίδια αντιπολιτευόμενη στην διοίκηση της Περιφέρειας.
Δεν ήταν λίγες οι φορές, που η Μαρία Πολυμέρου συγκρούστηκε με την διοίκηση της Περιφέρειας για τα προβλήματα της Θάσου, ακόμη και προσωπικά είτε με τον Χρήστο Μέτιο, είτε με χωρικούς και θεματικούς αντιπεριφερειάρχες, έχοντας φυσικά την πλήρη στήριξη και υποστήριξη της Περιφερειακής Σύνθεσης. Ας εξηγήσει: Τι άλλαξε;
Στο τέλος της ημέρας, άλλωστε, τίποτα δεν μένει κρυφό και όλοι κρινόμαστε από τις επιλογές μας.