Main Menu

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
Ξάνθη, GR
19°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Πυρ και μανία ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ξάνθης: “Μας συκοφαντούν και μας “πολεμούν” για να μην υλοποιήσουμε έργα 14,5 εκατ. ευρώ.”

Αγανακτισμένος παρουσιάστηκε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ξάνθης Ιπποκράτης Καμαρίδης το πρωί της Πέμπτης στον αέρα του Ρ/Σ Super88 radio στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή με τον Γιάννη Κοκκαλίδη.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ μίλησε για έναν οργανωμένοι πόλεμο που γίνετε από συκοφάντες και “φαντάσματα” του παρελθόντος προς το πρόσωπο του και την ΔΕΥΑΞ έτσι ώστε να μην καταφέρουν να υλοποιηθούν τα έργα ύψους 14,5 εκατ.ευρώ από το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης στο οποίο έχει ενταχθεί η ΔΕΥΑΞ. Ο Ιπποκράτης Καμαρίδης αναφέρθηκε στα έργα τα οποία είναι προγραμματισμένα να υλοποιηθούν  όπως η αντικατάστασης αγωγών ύδρευσης σε 26 οδούς της Ξάνθης , η κατασκευή μιας νέας δεξαμενής στο ταχυδιϋλιστήριο , η τοποθέτηση έξυπνων υγρομέτρων στις παροχές ύδρευσης αλλά και το έργο του Βιολογικού καθαρισμού της Σταυρούπολη.

Τέλος αναφέρθηκε στα ψεύδη που διαδίδουν όσοι θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα στη ΔΕΥΑΞ και ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υποθηκευτούν περιουσιακά στοιχεία του Δήμου Ξάνθης για την υλοποίηση των παραπάνω έργων.

Ακούστε αναλυτικά ολόκληρη την συνέντευξη:

Ακολουθήστε την XanthiDaily σε όλες τις πλατφόρμες για να μαθαίνετε καθημερινά τα νέα της Ξάνθης:

Google News       Youtube    Twitter   Facebook     Instagram