Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Θράκη: Σοκαριστικό τροχαίο με τραυματίες.

Σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα  στην παραλιακή οδό της Αλεξανδρούπολης και συγκεκριμένα στην στροφή Εγνατία, απέναντι από το δημοτικό στάδιο “Φώτης Κοσμάς”, με δυο τουλάχιστον τραυματίες.

Όλα συνέβησαν όταν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό γυναίκα και επιβαίνοντες τα δυο μικρά της παιδιά, ακριβώς πάνω στην στροφή ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω σε παγκάκι, όπου καθόταν αμέριμνη μια πολίτης.

Το αυτοκίνητο με την ταχύτητα που είχε ξήλωσε το παγκάκι, όπως μπορείτε να δείτε και στο ΒΙΝΤΕΟ μας και… εκσφεντόνισε την άτυχη γυναίκα στην θάλασσα, όπου τραυματίστηκε κατά την πτώση της.

Επιτόπου έφτασαν η αστυνομία, η Πυροσβεστική, το Λιμενικό (λόγω χερσαίας ζώνης) και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης τις δυο γυναίκες τραυματισμένες (αρχικά δεν φαινόταν να είναι πολύ σοβαρή η κατάσταση τους), καθώς και τα μικρά παιδιά που επέβαιναν στο Ι.Χ.

Επειδή την ώρα αυτοί πολλοί κάτοικοι βρισκόταν στην περιοχή, σοκαρίστηκαν τόσο βλέποντας το ατύχημα όπως αυτό εξελίχθηκε, όσο και την κατάληξη του.

evros-news

Ακολουθήστε την XanthiDaily σε όλες τις πλατφόρμες για να μαθαίνετε καθημερινά τα νέα της Ξάνθης:

Google News       Youtube    Twitter   Facebook     Instagram