Main Menu

Σήμερα οι ανακοινώσεις: Αναλυτικά τι θα ισχύει για τους εμβολιασμένους

Μετά την τηλεδιάσκεψη της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων θα ανακοινωθούν οι ελευθερίες που θα ισχύουν για όσους έχουν κάνει το εμβόλιο.

Σημαντική ημέρα η σημερινή αναφορικά με τα μέτρα που θα ισχύουν για τον κορονοϊό για όσους έχουν θωρακιστεί κάνοντας το εμβόλιο.

Στην τηλεδιάσκεψη των εμπειρογνωμόνων θα «κλειδώσει» το ποια θα είναι αυτά, όμως τα περισσότερα έχουν ήδη διαρρεύσει και όλα δείχνουν οτι οι γιατροί που είναι στην επιτροπή θα ανάψουν το πράσινο… φως.

Από τη στιγμή που αν κάποιος είναι εμβολιασμένος είναι μικρός ο κίνδυνος μετάδοσης του ιού, ενώ ακόμα και αν γίνει αυτό θα είναι μικρό το φορτίο που θα μεταφέρει, το Υπουργείο Υγείας έχει εισηγηθεί όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο να έχουν ελευθερίες κανονικότητας.

Τι σημαίνει αυτό; Οτι είναι πολύ πιθανό τα κέντρα διασκέδασης και τα εστιατόρια που είναι αποκλειστικά για εμβολιασμένους να λειτουργούν χωρίς ωράριο και με την μουσική να παίζει κανονικά.

Μάλιστα, παίζει πολύ… σοβαρά το ενδεχόμενο να καταργηθεί το μέτρο οι πελάτες να είναι αποκλειστικά καθιστοί, αλλά και αυτό σχετικά με τον περιορισμό στην χωρητικότητα.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως τα παραπάνω υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να ισχύουν και για τις κόκκινες περιοχές όπου με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει μουσική και η κυκλοφορία απαγορεύεται μεταξύ 1:00 και 6:00.

 

Ακολουθήστε την XanthiDaily σε όλες τις πλατφόρμες για να μαθαίνετε καθημερινά τα νέα της Ξάνθης:

Google News       Youtube    Twitter   Facebook     Instagram