Main Menu

Πάνω από 200.000 ευρώ για την ανάπλαση οχτώ παιδικών χαρών στην Κοινότητα Ευλάλου Δήμου Τοπείρου.

Ξεκινά η ανάπλαση οχτώ παιδικών χαρών σε οικισμούς της Κοινότητας Ευλάλου Δήμου Τοπείρου. Οι παρεμβάσεις θα υλοποιηθούν στους οικισμούς Δέκαρχο, Ηλιόπετρα, Κεντητή, Κύρνο, Μικροχώρι και Π. Εράσμιο με χρηματοδότηση ύψους 211.000 ευρώ που εξασφαλίστηκε από το Πρόγραμμα «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ με σκοπό την αναβάθμιση του εξοπλισμού και των οργάνων σε κάθε παιδική χαρά.

Παράλληλα, ολοκληρώνεται η αναβάθμιση δέκα παιδικών χαρών με την τοποθέτηση νέων περιφράξεων στους οικισμούς Άβατο, Γαλάνη, Δασοχώρι, Μάγγανα, Μέλισσα, Ν. Εράσμιο, Ν. Όλβιο, και Τοξότες.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου δήλωσε: «Οι παιδικές χαρές αποτελούν καθημερινά πόλο έλξης για τους κατοίκους και τα παιδιά. Σύντομα ο Δήμος μας θα διαθέτει περισσότερες από είκοσι ασφαλείς παιδικές χαρές για τους μικρούς μας φίλους. Επιπλέον, έχουμε υποβάλει πρόταση στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» για την εξασφάλιση χρηματοδότησης με σκοπό την αποκατάσταση των παιδικών χαρών στους οικισμούς ΑΓ. Αθανάσιος, Εξοχή και Θαλασσιά, ενώ σχεδιάζουμε την ανάπλαση επιπλέον παιδικών χαρών στο Εύλαλο και σε άλλους οικισμούς του Δήμου μας».

 

Ακολουθήστε την XanthiDaily σε όλες τις πλατφόρμες για να μαθαίνετε καθημερινά τα νέα της Ξάνθης:

Google News       Youtube    Twitter   Facebook     Instagram