Main Menu

Ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος ο Αθανάσιος Χατζηαντωνίου.

Νέος Δημοτικός Σύμβουλος για την παράταξή μας, «ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ» του π. Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου, ορκίστηκε εχθές ο Αθανάσιος Χατζηαντωνίου, μετά από την παραίτηση από το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου, του Παναγιώτη Ταρενίδη.

Ο δήμαρχος Ξάνθης υποδέχθηκε, τον Αθανάσιο Χατζηαντωνίου, μαζί με την μητέρα του, την αδελφή του και τον επικεφαλής της παράταξής μας, στο δημαρχιακό μέγαρο, όπου και πραγματοποιήθηκε η τελετή της ορκωμοσίας του.

«Με το Σάκη Χατζηαντωνίου, είμαστε ασφαλώς συναγωνιστές, καλοί συνεργάτες, αλλά και φίλοι», δήλωσε μετά την ορκωμοσία ο επικεφαλής και π. Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, για να προσθέσει :

«Θεωρώ ότι η ενασχόλησή του μέχρι τώρα στην αυτοδιοίκηση, αλλά και στη διοίκηση με την ευρύτερη έννοια, η εντιμότητα και η πίστη στις αρχές της παράταξής μας, καθώς και η αγάπη και η θέλησή του για προσφορά, αποτελούν ένα σημαντικό τρίπτυχο, το οποίο έρχεται να λειτουργήσει προσθετικά στην προσπάθεια που κάνουμε ως Παράταξη.»

«Φίλε Σάκη, σου εύχομαι καλή αρχή, καλή θητεία, καλή δύναμη κι είμαι σίγουρος πως αυτή η νέα πορεία θα προσφέρει ακόμα περισσότερα στο Δήμο και τον Tόπο μας, όχι μόνο τώρα στα εναπομείναντα δύο χρόνια αυτής της δημοτικής περιόδου αλλά ιδιαίτερα μετά και τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.»

 

Για την Δημοτική Παράταξη

«ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ»

Ο Επικεφαλής

 

 

                Χαράλαμπος Αθ. Δημαρχόπουλος

π. Δήμαρχος Ξάνθης