Main Menu

ΑΟΞ: “Πυρά” Τσαλίκη κατά ΜΜΕ για συκοφαντίες και κουτσομπολιά.

Δεν άντεξε ο team manager του ΑΟΞ Κώστας Τσαλίκης και με δημοσίευση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα “ψέλνει” σε ΜΜΕ τα οποία όπως λέει το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα κουτσομπολιά και οι συκοφαντίες:
Αναλυτικά αναφέρει:
Επειδη καποια site κ καποιοι κυριοι.. που δεν ξερουν να κρατανε το στοματακι τους κλειστο ασχολούνται με το «δέντρο» και χάνουν το «δάσος» και αρεσκονται να κανουν την τριχα τριχια με αποκλειστικο σκοπο να χτυπησουν προσωπα της ΠΑΕ αλλα στην ουσια την ιδια την ομαδα θα σας πω αυτο
Κυριοι.. ειστε λιγοτεροι απο τα δαχτυλα του ενος χεριου και σας εχουν καταλαβει πλεον,ακομη και αυτοι που δεν εχουν πατησει το ποδι τους ποτε στα Πηγαδια.
Δεν αγαπησατε αυτη την ομαδα ποτε δεν προσφερατε τιποτα ποτε.
Μονο πηρατε η παιρνετε…απο αυτην.
Ασχοληθειτε λοιπον με τον Ολυμπιακο τον Παοκ η τον Πανθρακικο…καποιοι εκτος Ξανθης η με τα κουτσομπολια που τοσο πολυ σας αντιπροσωπευουν για καποιους εντος Ξανθης αλλα βουλωστε το αν δεν μπορειτε να λετε αληθειες.
Παρεπιπτοντως
διαβαζω ακομη και σημερα, 8 μερες μετα το παιχνιδι με τον Ιωνικο, και πλησιαζοντας στο πρωτο επισημο παιχνιδι πρωταθληματος μετα απο 4 μηνες, καποιους που το πιο πλησιεστερο σε ποδοσφαιρικη μπαλα που εχουν πιασει στην ζωη τους ειναι το καρπουζι που τρωνε το καλοκαιρι, να ασχολουνται ακομη με το αν καθυστερησε να μπει μεσα στο γηπεδο ο αντιδημαρχος Ξανθης κ. Φανουρακης και να ριχνουν ευθυνες στον κ.Γιαμουριδη και τον κ.Γκλαβινη.
Ειπαμε το ταλεντο σας ειναι η παραπληροφορηση που κατα καιρους κ ολως τυχαιως ολο και πιο συχνα δημοσιευετε.
Ο κυριος Γιαμουριδης απων, και ενημερωθηκε για το περιστατικο την επομενη ημερα
Ο κυριος Γκλαβινης παρων, και αυτος που εδωσε το τελικο οκ για να μπει ο Κυριος Φανουρακης διορθωνοντας το λαθος της υπαλληλου στην θυρα.
Η καθυστερηση για ολο αυτο 3 λεπτα.
Η εξηγηση για το συμβαν στον κυριο Φανουρακη αμμεση και αποδεκτη απο μερος του.
Οι πληροφοριοδοτες της κακιας ωρας,παντα προθυμοι….
Το λαθος στην θυρα, δικο μας και οταν λεω δικο μας εννοω ολων των υπαλληλων με πρωτο εμενα.
Τα συμπερασματα δικα σας.
Σε μια χρονιά υψίστης σημασίας για τον ΑΟΞ, ο οποίος αγωνίζεται για να επιστρέψει στην κατηγορία που του αρμόζει, να πρέπει να ασχολούμαστε με πικρόχολες και κακοβουλες δηλώσεις η σχολια απο καποιους που περασανε.. εστω και για λιγο απο την ομαδα και απο αλλους που με το ζορι βρισκουν τον δρομο για τα Πηγαδια και μόνο κακό θελουν και δημιουργούν στην εικονα της ομάδας.
Η Ξάνθη ήταν, είναι και θα είναι δίπλα στους φιλάθλους της χωρίς να αποκλείει κανέναν, Κύριοι! Γιατι πολυ απλα εχει κερδισει ολα αυτα τα χρονια απο το 1967 εως και σημερα τον σεβασμο ολων.
ΣΕΒΑΣΜΟΣ
Λεξη αγνωστη για καποιους.
Την επομενη φορα δεν θα μιλησω γενικα αλλα με ονοματεπωνυμα.