Main Menu

Νεκρός άνδρας σε χωριό της Ξάνθης- Βρέθηκε κρεμασμένος στην αποθήκη του σπιτιού του.

Με Μονρόζ η πρώτη νίκη του ΑΟΞ στο πρωτάθλημα στο ντεμπούτο του Νίκου Κεχαγιά.

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο ΑΟΞ το μεσημέρι της Κυριακής στα Πηγάδια απέναντι στην ομάδα του Θεσπρωτού στο ντεμπούτο του Νίκου Κεχαγιά στον πάγκο της ομάδας.

Η ομάδα της Ξάνθης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και είχε σωρεία ευκαιριών στο πρώτο ημίχρονο χωρίς όμως να καταφέρει να βρει δίχτυα σπαταλώντας ένα ολόκληρο ημίχρονο. Το ίδιο σκηνικό είχαμε και στο 2ο ημίχρονο όταν στο 49ο λεπτό μετά από σέντρα από τα δεξιά ο Ιμπραίμι πήρε την κεφαλιά και ο Μονρόουζ από πίσω με νέα κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Θράκης δίνοντας ταυτόχρονα και τη νίκη στην ομάδα του Νίκου Κεχαγιά.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης – Ραφαήλ Τσιάρας (ΕΠΣ Καβάλας) με α’ βοηθό τον Δημήτρη Νατσιόπουλο (ΕΠΣ Μακεδονίας), β’ βοηθό τον Αλέξανδρο Μπαλιάκα (ΕΠΣ Κοζάνης) και 4ο διαιτητή τον Μελέτιο Γιουμαντζίδη (ΕΠΣ Πέλλας).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Νίκος Κεχαγιάς): Γιακουμής, Μπάτζιος, Μιχαήλ, Τζανακάκης, Ουνγιαλίδης, Δόρης (76′ Θυμιάνης), Γκόμεζ, Γκινσάρι (85′ Παπάζογλου), Πλατέλλας, Μονρόζ (62′ Κρητικός), Ιμπραΐμι.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Κιναλης, Βαλέντε, Ντ’ Αλέσιο, Γώγος, Γκανσιέρ, Λύγκας (76′ Σταυρίδης), Κωνσταντίνου, Βαταμίδης, Σαραντίδης (65′ Ρομέρο), Πατσέκο, Πούφλης (55′ Στεργίου).