Main Menu

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
16°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού στη Θράκη- Έρχονται βροχές και καταιγίδες.

Σύντομη μεν αλλά σε κάποιες περιοχές σοβαρή η αυριανή αλλαγή του καιρού στην περιοχή της Θράκης.

Αναλυτικότερα θα ξεκινήσουμε με μουντό καιρό από τις πρωινές ώρες στα περισσότερα τμήματα της Θράκης, τα πρώτα φαινόμενα τα αναμένουμε λίγο πριν τις προμεσημβρινές ώρες που σταδιακά θα ενταθούν σε θρακικό Θάσο και στον νομό Ροδόπης που φαίνεται αρχικά να είναι στο επίκεντρο των έντονων βροχών και καταιγίδων. Βροχές περιμένουμε και στον νομό Ξάνθης με τα περισσότερα φαινόμενα στο ανατολικό κομμάτι του νομού, και στην περιοχή Χρυσούπολης αλλά με μικρότερες εντάσεις.

Το μεσημέρι σταδιακα τα έντονα φαινόμενα θα κινηθούν ανατολικοτερα προς τον νότιο Έβρο αλλά και στο νησί της Σαμοθράκης. Στον Βόρειο Έβρο τα φαινόμενα θα είναι πιο εξασθενημένα χωρίς προβλήματα. – – >Δείξτε λοιπόν προσοχή στις περιοχές με τα κόκκινα 🔴σύμβολα🔴 στον χάρτη που δημιούργησαμε για εσάς πιθανόν να δημιουργηθούν μικρό προβλήματα από τις έντονες βροχές και τους ισχυρούς νότιους ανέμους εντάσεως έως 8bf. Βελτίωση του καιρού από νωρίς το βράδυ σε όλη την Θράκη.

Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης, ουρανός και κείμενο που λέει "πόροβο иnopoBo Κάρτζαλι KbpAжaли Σβιλενγκραντ cBилeHrpaA Edirr μόλιαν moлRH Momchilgrad mom4илrpaA Ξάνθη Διδυμότειχο Κομοτηνή Εθνικό Πά Δέλτα Νέ ραμωτή Uz Ύψαλα İpsala ιμένας Θάσοι 2 ρια Αλεξανδρούπολη ! Σαμοθράκη γK"

Kαιρικά Νέα Θράκης

 

Ακολουθήστε την XanthiDaily σε όλες τις πλατφόρμες για να μαθαίνετε καθημερινά τα νέα της Ξάνθης:

Google News       Youtube    Twitter   Facebook     Instagram