Main Menu

ΑΟΞ: Με “χρυσή” αλλαγή τον Διαμαντόπουλο 2-0 τον Αλμωπό Αριδαίας.

Τον Αλμωπό Αριδαίας αντιμετώπισε ο ΑΟΞ για την 5η αγωνιστική της SL2 τo μεσημέρι της Κυριακής 28 Νοεμβρίου στο XanthiFc Arena πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και κερδίζοντας με σκορ 2-0.

Στο πρώτο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Κεχαγιά ήταν πολύ ανώτεροι απο τον αντίπαλο τους δημιουργώντας πολλές προϋποθέσεις αλλά και όχι και φάσεις μπροστά στην εστία του Ντόκιτς.

Το πρόβλημα ήταν στην τελική πάσα όπου άλλες φορές το άγχος και άλλες φορές η επιπολαιότητα των παιχτών μέσα στην περιοχή δεν έφερε τις κλασσικές ευκαιρίες. Να επισημάνουμε ότι σε αυτό το πρώτο ημίχρονο ο διαιτητής ήταν για ακόμη μια φορά ο αρνητικός πρωταγωνιστής με τις λανθασμένες αποφάσεις του.

Το σκηνικό του 2ου ημιχρόνου ήταν ακριβώς το ίδιο με την Ξάνθη να έχει εγκατασταθεί στην περιοχή του Αλμωπού παίζοντας και με παίχτη παραπάνω μετά την αποβολή του Μπακούτση στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με 2η κίτρινη κάρτα. Η πίεση όμως έφερε καρπούς και στο 63ο λεπτό, η χρυσή αλλαγή του Νίκου Κεχαγιά ο Διαμαντόπουλος μετά από φάση διαρκείας με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στην ομάδα της Ξάνθης.

Στο 70ο λεπτό ο ίδιος παίχτης διπλασίασε τα τέρματα της Ξάνθης και τα δικά του με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή κάνοντας το 2-0 για την ακριτική ομάδα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΟΞ: Ίτσο, Παπάζογλου, Μπάτζιος, Τζανακάκης Ουνγιαλίδης, Βιθέντε, Δόρης, Γκινσάρι, Πλατέλλας, Μονρόουζ , Ιμπραίμι.

ΑΛΜΩΠΟΣ: Ντόκιτς, Αδαμίδης , Kαράμπελας,Κολλαράς, Παρασκευάς , Γιαλαμούδης,  Ζαχαρός , Ασλαμπάλογλου, Μπακουτσής, Ρόβας, Γιουκούδης.

 

Ακολουθήστε την XanthiDaily σε όλες τις πλατφόρμες για να μαθαίνετε καθημερινά τα νέα της Ξάνθης:

Google News       Youtube    Twitter   Facebook     Instagram