Main Menu

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού στη Θράκη-Έρχονται βροχές και ισχυροί άνεμοι.

Αλλαγή στο σκηνικό του καιρού στις από αύριο Παρασκευή αργά το απόγευμα και μέχρι τα ξημερώματα του Σαββάτου όπου ισχύει ο παρακάτω χάρτης. Αναλυτικότερα το πρωινό της Παρασκευής θα ξεκινήσει με κατά τόπους πυκνές συννεφιες κοντά στους ορεινούς όγκους κυρίως αλλά και σε περιοχές που γειτoνιαζουν με την οροσειρά της Ροδόπης,οι νεφώσεις αυτές ίσως δίνουν τοπικές μπορες.

Αργά το απόγευμα περιμένουμε τα φαινόμενα να ενταθούν στην περιοχή του θρακικού στον νομό Ροδόπης και στα ανατολικότερα τμήματα του νομού ξανθή ενώ δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν και καταιγίδες στις θαλάσσιες περιοχές με βόρεια κίνηση μεσα στην νύχτα τα φαινόμενα θα κινηθούν στην περιοχή του νότιου Εβρο και την Σαμοθράκη ενώ στα βορειότερα τμήματα του νόμου Έβρου οι βροχές θα έχουν μικρότερη ένταση. Ισχυροί νοτιάδες από αύριο το απόγευμα στα ανοιχτά του θρακικού εντάσεως έως 7 με 8bf και στον νότιο Έβρο 6bf έως 7bf.Βελτιωση του καιρού τις πρώτες πρωινές του Σαββάτου.

Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης, ουρανός και κείμενο που λέει "αμπόροβο amnopoBo Καρτζαλι KbpAжaли cBилeHrpaA 2dirn Σμόλιαν cmoлRH Momchilgrad mom4илrpaA Ξάνθη Διδυμότειχο Κομοτηνή E€ o Δέλτα Νέστου Κεραμωτή Uz Αλεξανδρούπολη Λιμένας Θάσου Υψαλα İpsala άρια Σαμοθράκη"

Καιρικά Νέα Θράκης

 

Ακολουθήστε την XanthiDaily σε όλες τις πλατφόρμες για να μαθαίνετε καθημερινά τα νέα της Ξάνθης:

Google News       Youtube    Twitter   Facebook     Instagram