Main Menu

Πλησιάζει η κακοκαιρία στη Ξάνθη με βροχές και δυνατούς ανέμους.

Tiς πρώτες μπορες ξεκίνησαν ήδη σε αρκετές περιοχές κυρίως του νότιου Έβρου και την Ροδοπη στην διάρκεια της νύχτας περιμένουμε ανάλογα φαινόμενα σε ξανθή ροδοπη και νότιο Εβρο. Το πρωί της Παρασκευής περιμένουμε το πέρασμα ενός μέτωπου με αποτέλεσμα να ενταθούν οι βροχές ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε και σποραδικές καταιγίδες συνοδεία θυελλώδων νοτίων ανέμων.

Στο επίκεντρο τα κέντρο ανατολικά τμήματα του νομου Ξάνθης σε όλη την Ροδοπη και τον νότιο Εβρο μέσα και η Σαμοθράκη.Στον βορειο Έβρο περιμένουμε βροχές με μικρότερη ένταση.Μετα το μεσημέρι τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν αλλά μέχρι το απόγευμα περιμένουμε κατά τόπους βροχές.

Δείξτε προσοχή στους θυελλώδεις νοτιάδες από το ξημέρωμα της Παρασκευής μέχρι και νωρίς το απόγευμα. , Νέα κακοκαιρία από το μεσημέρι του Σαββάτου μέχρι το πρωί της Κυριακής η οποία με τα σημερινά δεδομένα πιθανόν να είναι έντονη.

Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης, ουρανός και κείμενο που λέει "πόροβο nopoBo Κάρτζαλι KbpAжaли cBилeHrpaA paA Edirne ολιαν лoлRH Momchilgrad mom4и mom4илrpaA Ξάνθη Διδυμότειχο Κομοτηνή Εθνικό Πάρκο Δέλτα Νέστου ραμωτή Αλεξανδρούπολη ιμένας Θάσου Υψαλα İpsala Θυελλώδεις νότιοι ανεμοι με ριπες έως 9Bf ός Σαμοθράκη ↑"

Καιρικά Νέα Θράκης

 

Ακολουθήστε την XanthiDaily σε όλες τις πλατφόρμες για να μαθαίνετε καθημερινά τα νέα της Ξάνθης:

Google News       Youtube    Twitter   Facebook     Instagram