Main Menu

ΑΟΞ: “Έπνιξε” στα Πηγάδια τον Ολυμπιακό Βόλου με 2-0 και… συνεχίζει.

Ακόμη μια νίκη πρόσθεσε η ομάδα της Ξάνθης το μεσημέρι του Σαββάτου στα Πηγάδια για το πρωτάθλημα της SL2 κερδίζοντας σχετικά εύκολα την ομάδα του Βόλου με 2-0.

Στο πρώτο ημίχρονο όπως ήταν αναμενόμενο λόγω των καιρικών συνθηκών και τις δυνατής βροχόπτωσης  το παιχνίδι πήγε στη δύναμη και στα σκληρά μαρκαρίσματα. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν κλείστηκε με αποτέλεσμα το παιχνίδι να έχει ρυθμό και η μπάλα να είναι επάνω-κάτω. Στο 23ο λεπτό ο ΑΟΞ ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με τον Διαμαντόπουλο όταν μετά από σέντρα ανενόχλητος μέσα στη περιοχή κατέβασε την μπάλα και με ψύχραιμο πλασέ έβαλε μπροστά τον ομάδα της Θράκης.

Στο 2ο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τον Ολυμπιακό Βόλου να κυνηγάει την ισοφάριση με τον κίνδυνο να δεχτεί ακόμα ένα τέρμα. Κάτι που έγινε στο 76ο λεπτό όταν ο Τσέλιος έκανε το κλέψιμο μπήκε στην περιοχή, έσπασε την μπάλα και στην προσπάθεια του να την διώξει ο παίχτης του Βόλου την έστειλε στα δίχτυα του Ξενοδόχοβ.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Κεχαγιάς): Izzo, Μπάτζιος, Θυμιάνης, Πλατέλλας (87′ Δεληγιαννίδης), Ginsari (46′ Δόρης), Διαμαντόπουλος (76′ Ibraimi), Gomez (76′ Monrose), Τζανακάκης, Φαζός, Τσέλιος, Ουνγιαλίδης (73′ Πολίμος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Καγιέχα): Ξενοδόχοβ, Ναά (64′ Κόκας), Κουντουριώτης, Βερνάρδος (46′ Σουλεϊμάν), Φιλίποβιτς, Κατσούκης (64′ Κόλα), Σκοπελίτης, Σιαφά, Γραικός (64′ Ξύδας 80′ Μαρκοπουλιώτης), Παπακώστας, Κιτόκο.