Main Menu

ΑΟΞ: Έκανε “επαγγελματικό” διπλό επί του ΠΑΟΚ Β’ και “πάτησε” κορυφή.

Mια πολύ σημαντική νίκη και σε μια πολύ δύσκολη έδρα πήρε ο ΑΟΞ στο γήπεδο του Μακεδονικού για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της sl2 απέναντι στην 2ή ομάδα του ΠΑΟΚ με σκορ 1-0 και σκόρερ τον Γκινσάρι.

Η ομάδα της Θράκης κατάφερε και σκόραρε μόλις στo 3o λεπτό του αγώνα και πήρε ένα διπλό που σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Βέροιας “στρογγυλοκάθισε” στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φώτης Πολυχρόνης με α’ βοηθό τον Κωνσταντίνο Βρούζο, β’ βοηθό τον Γιάννη Μηνούδη της ΕΠΣ Πιερίας, ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Παναγιώτης – Ραφαήλ Τσιάρας (ΕΠΣ Καβάλας).

ΠΑΟΚ Β’ (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Καλουτσικίδης (46′ Κουλούρης), Αποστολόπουλος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Ουεντραόγκο, Σαλαμούρας (74′ Γρόσδης), Χατζηστραβός (87′ Φασίδης), Τάχατος, Τζίμας (67′ Μελετίδης), Γκορντετζιάνι (67′ Πανίδης).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Κεχαγιάς): Izzo, Μπάτζιος, Φαζός, Τζανακάκης (70′ Δεληγιαννίδης), Πολίμος, Θυμιάνης, Gomez (70′ Δόρης), Monrose (62′ Πλατέλλας), Τσέλιος, Ginsari (87′ Παπάζογλου), Ibraimi (46′ Διαμαντόπουλος).