Main Menu

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ! Τροχαίο ατύχημα στην Ξάνθη- Τον χτύπησε, παραβίασε κόκκινο σηματοδότη και εξαφανίστηκε

Κακοκαιρία «Κάρμελ»: Ξεκίνησε η χιονόπτωση στις περιοχές της Θράκης.

Σε κατάσταση επιφυλακής βρίσκονται όλες οι αρμόδιες Αρχές ενόψει του πρώτου φετινού χιονιά. Η κακοκαιρία “Κάρμελ” αναμένεται να πλήξει τη χώρα μας τις επόμενες ώρες και θα φέρει χιόνια, ισχυρούς βοριάδες και τσουχτερό κρύο, καθώς ο “υδράργυρος” θα πέσει κατακόρυφα. Οι ψυχρές αέριες μάζες από τη Βόρεια Ευρώπη θα επηρεάσουν και την περιοχή μας, με τη θερμοκρασία να κάνει “βουτιά” περίπου 7 με 8 βαθμούς Κελσίου μέσα σε ένα 24ωρο. Την ίδια στιγμή, αναμένονται χιονοπτώσεις και σε πεδινές περιοχές της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας, ακόμη και στην Αττική.

Ήδη ξεκίνησε η χιονόπτωση σε περιοχές της Θράκης καθώς στα λευκά έχει ντυθεί η Νυμφαία Ροδόπης ενώ χιονόνερο έχει ξεκινήσει και ρίχνει και στην πόλη της Ξάνθης.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη του Τάσου Αρνιακού για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, το βράδυ της Παρασκευής θα επηρεαστούν η Ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και στη συνέχεια τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, ενώ το πρωί του Σαββάτου η Θεσσαλία και η Αττική. Ειδικά στο λεκανοπέδιο, αναμένεται να χιονίσει στα Βόρεια Προάστια. Σημειώνεται ότι οι βοριάδες στο Αιγαίο θα φτάνουν ακόμη και τα 9 μποφόρ, γεγονός που αναμένεται να έχει επιπτώσεις στις θαλάσσιες μεταφορές. Παρόμοιες καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν και την Κυριακή, ενώ από το απόγευμα θα επηρεαστούν περισσότερο η νότια Πελοπόννησος, η Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

 

Ακολουθήστε την XanthiDaily σε όλες τις πλατφόρμες για να μαθαίνετε καθημερινά τα νέα της Ξάνθης:

Google News       Youtube    Twitter   Facebook     Instagram