Main Menu

“Πάρτι” του ΑΟΞ στα Πηγάδια-Συνέτριψε τα Τρίκαλα με 5-0.

Την καλύτερη του εμφάνιση πραγματοποιήσε ο ΑΟΞ στο φετινό πρωτάθλημα “συντρίβοντας” τα Τρίκαλα στα Πηγάδια με σκορ 5-0 και ταυτόχρονα διατηρώντας την πρώτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι παίχτες του Νίκου Κεχαγιά μπήκαν καλύτερα είχαν την κυκλοφορία της μπάλας χωρίς να καταφέρουν να “βγάλουν” τις μεγάλες φάσεις μπροστά στην εστία του Βίκτορ αντιμετωπίζοντας την “σφιχτή” άμυνα των φιλοξενούμενων.

Τον γόρδιο δεσμό έλυσε ο Βαγγέλης Πλατέλλας στο 37ο λεπτό όταν μετά από γλυκιά ασίστ του Τσέλιου “άδειασε” τον προσωπικό του αντίπαλο μέσα στην περιοχή και εκτέλεσε τον Βίκτορ για να δώσει προβάδισμα στον ΑΟΞ. Τα πόδια των παιχτών της Ξάνθης μετά το γκολ “λύθηκαν” και ο Ιμπραίμι στο 42ο λεπτό μετά απο καιρό βρήκε δίχτυα με κεφαλιά μέσα από την μικρή μετά απο ωραία προσπάθεια του Πλατέλλα. Λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο ο Τσέλιος βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα των Τρικάλων τον εκτέλεσε ψύχραιμα και έδωσε διαστάσεις θριάμβου κάνοντας το 3-0.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε μεγάλες διαφορές με το πρώτο καθώς τα Τρίκαλα έδειχναν ότι δεν μπορούσαν να αντιδράσουν ενώ αντίθετα η Ξάνθη συνέχισε να απειλεί. Ο Ιμπραίμι στο 62ο λεπτό διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα αφού με ωραία προσποίηση άδειασε τον αντίπαλο του μέσα στην περιοχή και πλάσαρε σωστά τον Βίκτορ διαμορφώνοντας το 4-0.

To κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Βιθένετε στα τελευταία λεπτά με ένα πολύ όμορφο πλασέ έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα στο παραθυράκι του Βίκτορ.

Διαιτητής ήταν ο Γιώργος Βρέσκας (Μηνούδης – Βρούζος) της ΕΠΣ Πιερίας και 4ος διαιτητής ο Δημήτρης Θεοχάρης (ΕΠΣ Θεσσαλίας).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Κεχαγιάς): Izzo, Πολίμος (85′ Δεληγιαννίδης), Μπάτζιος, Φαζός, Τζανακάκης, Θυμιάνης (67′ Δόρης), Gomez, Ginsari (77′ Monrose), Πλατέλλας (85′ Δημητριάδης Τ.), Τσέλιος, Ibraimi (67′ Διαμαντόπουλος).

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Αμπέντε): Σεντουριάν, Ριζογιάννης, Αουντίνο (46′ Μπαξεβάνος), Κουσκουνάς, Χειρίτραντας, Σανδραβέλης (87′ Μανίσογλου), Ντιαλοσί, Παρέδες (46′ Πέλκας), Ρεκίν (46′ Ευθυμίου), Νιάρος (77′ Κεχαγιάς), Ελευθεριάδης.

Ακολουθήστε την XanthiDaily σε όλες τις πλατφόρμες για να μαθαίνετε καθημερινά τα νέα της Ξάνθης:

Google News       Youtube    Twitter   Facebook     Instagram