Main Menu

ΑΟΞ: Απότομη προσγείωση με κακή εμφάνιση και βαριά ήττα στη Λάρισα.

Την πρώτη του ήττα γνώρισε ο ΑΟΞ στο πρωτάθλημα της SL2 με αντίπαλο την Λάρισα εκτός έδρας με σκορ 4-0 το μεσημέρι της Τετάρτης.

Οι παίχτες του Νίκου Κεχαγιά πραγματοποιήσαν ίσως την χειρότερη τους εμφάνιση δεν εμφανίστηκαν σχεδόν ποτέ στο γήπεδο σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με αποτέλεσμα η Λάρισα να πάρει το παιχνίδι ίσως πολύ πιο εύκολα από ότι φανταζόταν και να ελπίζει για τις πρώτες θέσεις.

Οι γηπεδούχοι με τον Όγκμποε να σκοράρει τρεις φορές (26′, 51′, 64′) και τον Τσουμάνη στο 88′  διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Νίκου Κεχαγιά παρέμεινε στους 22 βαθμούς στον σχετικό πίνακα, ενώ επόμενη αναμέτρηση είναι αυτή με τον Απόλλωνα Λάρισας στις 5/1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φώτης Πολυχρόνης (Βρούζος – Μηνούδης), ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Γιώργος Βρέσκας (ΕΠΣ Πιερίας).

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος, Αμπούντ Ομάρ, Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Παπαγεωργίου Θ., Κολομπίνο (86′ Μαυριάς), Γιάκος (79′ Παπαγεωργίου Κ.), Νικολιάς (69′ Γλυνός), Όγκμποε (86′ Τσουμάνης), Ακούνια (86′ Νίνο).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Κεχαγιάς): Ίτσο, Παπάζογλου, Φαζός, Τζανακάκης (56′ Δεληγιαννίδης), Πολίμος, Θυμιάνης (56′ Δόρης), Gomez, Πλατέλλας (46′ Κρητικός), Γκινσάρι (56′ Διαμαντόπουλος), Τσέλιος, Ιμπραΐμι (79′ Δημητριάδης Τ.)