Main Menu

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
17°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Απίστευτες ουρές και ταλαιπωρία σε Φαρμακείο της Ξάνθης για rapid test και φάρμακα.

Αδιανόητη ήταν η εικόνα σήμερα Κυριακή δεύτερη μέρα του 2022 σε εφημερεύον φαρμακείο της Ξάνθης στην οδό Μιχαήλ Καραολή.

Μια απίστευτη ουρά που έφτασε μέσα στην ημέρα να ξεπεράσει τα 40 άτομα από Ξανθιώτες που είτε ήθελαν να προμηθευτούν φάρμακα είτε να πραγματοποιήσουν rapid test έτσι ώστε να πάνε την επόμενη ημέρα στην δουλειά τους. Τα κρούσματα σε ολόκληρη την χώρα ξεπέρασαν τα 40.000 ενώ στη Π.Ε Ξάνθης εχθές ήταν επάνω από 100, μια κατάσταση που σίγουρα πολύ κόσμο τον ανησύχησε και τον οδήγησε να επισκεφθεί ένα φαρμακείο να κάνει rapid  έτσι ώστε να προστατευτεί.

Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί μια ταλαιπωρία για ακόμη μια Κυριακή και για τον κόσμο που ήθελε να εξυπηρετηθεί αλλά και για το ίδιο το φαρμακείο αφού μόνο ένα από τα 2 που εφημέρευαν πραγματοποιούσε test.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Δήμος Ξάνθης συνεχίζει τα ΔΩΡΕΑΝ rapid test που ξεκινάνε να πραγματοποιούνται απο τη Δευτέρα. Συγκεκριμένα:

Τα πρώτα δωρεάν τεστ για το 2022 θα γίνουν τη Δευτέρα 3/1, την Τρίτη 4/1, την Τετάρτη 5/1 και την Παρασκευή 7/1, στο φουαγιέ του Δημοτικού Αμφιθεάτρου Ξάνθης από τις 8:30 το πρωί μέχρι και τις 2 μετά το μεσημέρι.

Στις δημόσιες δομές, διάγνωσης covid-19 μπορούν να πραγματοποιούν δωρεάν τεστ όλοι οι πολίτες, ενώ βεβαίωση έχουν τη δυνατότητα να εκδίδουν μόνον οι εμβολιασμένοι.

Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισής τους (Α.Μ.Κ.Α.) και να έχουν απαραίτητα μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα.

 

Φώτο Σάκης Βουτσαδάκης

 

Ακολουθήστε την XanthiDaily σε όλες τις πλατφόρμες για να μαθαίνετε καθημερινά τα νέα της Ξάνθης:

Google News       Youtube    Twitter   Facebook     Instagram