Main Menu

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
Ξάνθη, GR
21°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Νέο προεδρείο εξέλεξε το Δημοτικό Συμβούλιο Τοπείρου.

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τοπείρου κατά την οποία εκλέχθηκαν τα μέλη του προεδρείου και των επιτροπών Δήμου μας.

Στη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου επανεκλέχθηκε για 2η συνεχόμενη θητεία από την παράταξη του Δημάρχου Τοπείρου ο κ. Χαραλαμπίδης Βασίλειος, στη θέση του Αντιπροέδρου εκλέχθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Σαλή Ογλού Τζεμ και στη θέση του Γραμματέα ο δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Ραΐφ Ογλού Ραΐφ.

Επιπλέον, κατά τη συνεδρίαση του συλλογικού οργάνου εκλέχθηκαν μέλη της Οικονομικής Επιτροπής οι κκ. Γιοβαννόπουλος Άγγελος, Παπαδόπουλος Δημήτριος, Δαλάτσης Κωνσταντίνος και Γκοτζιαμάνης Απόστολος και μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής οι κκ. Κετίπης Αριστείδης, Ψεμματάς Δημήτριος, Λουκμακιάς Αθανάσιος και Κουραμίδης Στέργιος.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου δήλωσε: «Θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχηθώ καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα σε όλα τα μέλη του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και στα εκλεγμένα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου μας. Συνεχίσουμε όλοι μαζί να εργαζόμαστε με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας».