Main Menu

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
14°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

ΠΡΟΣΟΧΗ!! O “Διομήδης” φέρνει χιόνια και θυελλώδους άνεμους στη Ξάνθη μέχρι και 10bf.

Η κακοκαιρία “Διομήδης” είναι προ των πυλών, σύμφωνα με τα καιρικά Νέα Θράκης αύριο Τρίτη θα ξεκινήσουμε με πυκνές νεφώσεις και βροχές κατά βάση μέτριας έντασης σε όλη την Θράκη.
Βροχές μέχρι αργά το απόγευμα συνοδεία ισχυρών βοριάδων, προς το βράδυ και αργότερα δεν αποκλείεται να έχουμε νιφάδες κυρίως στην πόλη της Ξάνθης, και σε περιοχές κοντά στα βουνά.
Στη Ξάνθη αναμένονται βροχές μέχρι αργά το απόγευμα συνοδεία ισχυρών βοριάδων,προς το βράδυ και αργότερα δεν αποκλείεται να έχουμε νιφάδες κυρίως στην πόλη της Ξάνθης,και σε περιοχέςκοντά στα βουνά.
 Μεγάλη προσοχή στους θυελλώδεις βόρειους ανέμους από αύριο το απόγευμα και μετά πιθανόν οι ριπές να αγγίξουν τα 9bf έως 10bf σε Ξάνθη και Ροδόπη.
Στη Ροδόπη μέχρι και τις πρώτες απογευματινές ώρες βροχές στα πεδινά τμήματα συνοδεία ισχυρών ανέμων σταδιακά και λόγο της πτώσης της θερμοκρασίας οι βροχές θα μετατραπούν σε χιόνι κυρίως στην ανατολική και νότια Ροδόπη κατά βάση ασθενούς έντασης με πιθανές εξάρσεις. Στην πόλη της Κομοτηνής από αργά το απόγευμα και όσο βαδίζουμε προς τό βράδυ υπάρχουν πιθανότητες για ασθενείς χιονοπτώσεις.
Στον Έβρο από το μεσημέρι και μετά και όσο προχωράμε προς το απόγευμα οι βροχές θα μετατρέπονται σταδιακά σε ασθενείς έως μέτριας έντασης χιονοπτώσεις δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο χιονόστρωσεων.Η πόλη της Αλεξανδρούπολης μέχρι και τίς πρώτες βραδινές ώρες θα δέχεται βροχές, πιθανόν μετά την αλλαγή τής ημέρας κάποιες νιφάδες να κάνουν την εμφάνιση τούς και μέσα στήν πόλη.Στο νησί της Σαμοθράκης βροχές και χιονοπτώσεις τις απογευματινές ώρες πάνω από τά 300 με 400 μέτρα ίσως και χαμηλότερα στα βόρεια του νησιού.

Ακολουθήστε την XanthiDaily σε όλες τις πλατφόρμες για να μαθαίνετε καθημερινά τα νέα της Ξάνθης:

Google News       Youtube    Twitter   Facebook     Instagram