Main Menu

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
Ξάνθη, GR
11°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio

Ξάνθη: Καταστράφηκε ολοσχερώς το κτίριο των καπναποθηκών- Κάηκαν μπαλκόνια πολυκατοικιών και αυτοκίνητα.

Περιορίστηκε σε μεγάλο βαθμό (σχεδόν έσβησε) η φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Τρίτης στην πόλη της Ξάνθης στην περιοχή των καπναποθηκών πίσω από το Κτελ Ξάνθης η οποία προκάλεσε αναστάτωση και ανησυχία όχι μόνο στους κατοίκους των γύρω πολυκατοικιών που έβλεπαν τις φλόγες να πλησιάζουν αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία της Ξάνθης.

Η φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς το κτίριο των καπναποθηκών που συγκαταλέγεται σε μια από τις μεγαλύτερες καπναποθήκες του Νομού Ξάνθης ενώ όπως θα δείτε γκρεμίστηκε ολόκληρη η στέγη του.

Συνολικά 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα κινητοποιήθηκαν για την κατάσβεση της φωτιάς ενώ δυνάμεις πυροσβεστικής ήρθαν και από τις γύρω περιοχές του Νομού Ξάνθης. Οι φλόγες ήταν πολύ μεγάλες με αποτέλεσμα να πλησιάσουν οικίες πολυκατοικιών περισσότερο  στους υψηλούς ορόφους, να κάψουνε τέντες, και μπαλκόνια ενώ κάηκαν  αμάξια που ήταν παρκαρισμένα. Αρκετοί ήταν οι κάτοικοι των σπιτιών που εκκενώσανε τις οικίες τους για να προστατευτούν μετά από προτροπή της Πυροσβεστικής και της  Αστυνομίας.

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.