Main Menu

ΣΟΚ: Συνελήφθη Ιερέας που κατηγορείται για βιασμό 12χρονης.

Μια υπόθεση-σοκ αποκαλύφθηκε στον Άγιο Παντελεήμονα καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enikos.gr πριν από λίγο συνελήφθη από την Ασφάλεια Αττικής ένας ιερέας που λειτουργεί σε εκκλησία της περιοχής, κατηγορούμενος για τον βιασμό μιας 12χρονης.

Το τμήμα ανηλίκων ερευνούσε με μυστικότητα τις τελευταίες δέκα ημέρες την υπόθεση έπειτα από την καταγγελία που έκαναν οι γονείς του παιδιού.

Το κοριτσάκι εξετάστηκε από ιατροδικαστή και μετά το τέλος της προανάκρισης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 37χρονος ιερέας διατηρούσε πολύ στενές επαφές με την θεία του παιδιού και μέσω αυτής γνώρισε την 12χρονη, την οποία κακοποίησε σεξουαλικά.

Το παιδί αποκάλυψε στους γονείς του τι συνέβη και αυτοί απευθύνθηκαν αμέσως στην Αστυνομία.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη του ιερέα στον Άγιο Παντελεήμονα που κατηγορείται για βιασμό 12χρονης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Συνελήφθη χθες (20-1-2022) το απόγευμα, δυνάμει εντάλματος, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ημεδαπός κατηγορούμενος για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω κατηγορείται ότι σε παρελθόντα χρόνο, διέπραξε τα προαναφερόμενα αδικήματα σε βάρος ανήλικης.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκρισης. Σε βάρος του ημεδαπού εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη».