Main Menu

ΑΟΞ: “Γκρέμισε” ότι “έχτισε”-Ήττα ΣΟΚ με 3-0 από τον Βέροια στα Πηγάδια.

Σε ένα απο τα σημαντικά παιχνίδια του πρωταθλήματος ο ΑΟΞ φάνηκε κατώτερος των περιστάσεων και ηττήθηκε στα Πηγάδια με 3-0 απο την Βέροια. Οι παίχτες του Νίκου Κεχαγιά φάνηκαν ανέτοιμοι και κατώτεροι απο τον αντίπαλο τους  με αποτέλεσμα μετά από αυτή την ήττα να χάσουν πολύτιμο έδαφος από την διεκδίκηση της ανόδου.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να προσπαθούν παίξουν ποδόσφαιρο αλλά η δύναμη και το πάθος να κυριαρχούν λόγω και του άγχος των ποδοσφαιριστών από την κρισιμότητα του παιχνιδιού. Στο 29ο λεπτό η Βέροια “πάγωσε” τα Πηγάδια όταν ο Γιακουμάκης μέσα από την μικρή περιοχή με σουτ έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ξάνθη ξεκίνησε με 2 αλλαγές τις θέσεις των Δόρη και Μονρόουζ πήραν οι Θυμιάνης και Αλί Μπαμπά. Αν και περιμέναμε η Ξάνθη να είναι αυτή που θα απειλήσει, η Βέροια στο 48ο λεπτό “πάγωσε” για 2ή φορά τα Πηγάδια με ένα εκπληκτικό βολέ του Μούργου έξω από την περιοχή γράφοντας το 0-2. Ο πόζογλου στο 92ο λεπτό με πέναλτι έκανε το 3-0 για την ομάδα της Βέροιας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ματθαίος Βουρνέλης (Νατσιόπουλος – Αϊναλής) της ΕΠΣ Μακεδονίας ενώ 4ος ήταν ο Φώτης Πολυχρόνης (ΕΠΣ Πιερίας).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Κεχαγιάς): Izzo, Πολίμος, Τζανακάκης (57′ Δεληγιαννίδης), Μπάτζιος, Παπάζογλου, Δόρης (46′ Θυμιάνης), Gomez, Τσέλιος, Ginsari (57′ Κρητικός), Monrose (46′ Ali Baba), Ibraimi (69′ Διαμαντόπουλος).

ΒΕΡΟΙΑ ΝΠΣ (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Μαραγκός, Σκόνδρας, Οικονόμου (70′ Μπλέτσας), Γαβριηλίδης, Μούργος (78′ Ορφανίδης), Γιακουμάκης, Φοφανά (70′ Πόζογλου), Πασάς (89′ Καπνίδης).

Πριν την έναρξη του αγώνα στο Hall of Fame Award, ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ διά μέσου του κ. Ουζουνίδη και του κ. Γκλαβίνη, τίμησε τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές Κώστα Γκοτζιαμάνη και Κώστα Νεοχωρίτη που τίμησαν τη φανέλα του συλλόγου αναγνωρίζοντας τα ιστορικά επιτεύγματά τους.

 

Ακολουθήστε την XanthiDaily σε όλες τις πλατφόρμες για να μαθαίνετε καθημερινά τα νέα της Ξάνθης:

Google News       Youtube    Twitter   Facebook     Instagram