Main Menu

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024
Ξάνθη, GR
11°
Μελωδικός 105.7 Super88 Radio
Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

ΑΟΞ:”Αυτοκτόνησε” στα Πηγάδια με τον Απόλλων Λάρισας και χάνει επαφή με την κορυφή.

Χωρίς γκολ έληξε η αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Απόλλων Λάρισας το μεσημέρι της Τετάρτης στα Πηγάδια για το πρωτάθλημα της SL2. Ο ΑΟΞ αν και σε ολόκληρη την διάρκεια του παιχνιδιού έπαιζε μονότερμα τον Απόλλων δεν κατάφερε να βρει δίχτυα με αποτέλεσμα να πετάξει 2 πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Με πολλές αλλαγές ξεκίνησε το παιχνίδι ο Νίκος Κεχαγιάς σε σχέση με τον προηγούμενο παιχνίδι με την Βέροια ειδικά στην άμυνα αλλάζοντας το κεντρικό αμυντικό δίδυμο ενώ για πρώτη φορά στην βασική εντεκάδα είδαμε να ξεκινάει ο νεαρός Τσιλιγγίρης,

Το παιχνίδι ξεκίνησε όπως αναμενόταν με τον Απόλλων Λάρισας να αμύνεται μαζικά και την Ξάνθη να προσπαθεί να βρει διαδρόμους προς την εστία του Άστρα. Οι παίχτες του Νίκου Κεχαγιά δεν κατάφεραν να βρουν λύσεις και σπατάλησαν ένα ολόκληρο ημίχρονο πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό ήταν το ίδιο με την Ξάνθη να έχει βάλει μέσα στη μικρή περιοχή τον Απόλλων αλλά να μην μπορεί να παραβιάσει την εστία του Άστρα.