Main Menu

Σοκ στην Ξάνθη- Νεκρός 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

ΑΟΞ: “Φωνάζει” ότι δεν μπορεί-Νέα ισοπαλία 1-1 στον Ολυμπιακό Β΄.

Ακόμη μια ισοπαλία για την ομάδα της Ξάνθης αυτή τη φορά με σκορ 1-1 με αντίπαλο την 2η ομάδα του Ολυμπιακού με τον νέο τεχνικό τον Κροάτη Βούλιτς να είναι στο πάγκο για πρώτη φορά . Μετά και από αυτή την εμφάνιση είναι ολοφάνερο ότι η ομάδα έχει ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ και δείχνει ότι έτσι δεν μπορεί να διεκδικήσει με τίποτα την άνοδο στη SL1

H oμάδα της Ξάνθη παρόλο που είχε μια ελαφρά καλύτερη κυκλοφορία σε σχέση με τα άλλα παιχνίδι έδειξε για ακόμη μια φορά ότι έχει σοβαρό πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι αφού ψάχνουμε να βρούμε τελικές προσπάθειες στην διάρκεια ενός ακόμη παιχνιδιού και δεν μπορούμε.

ΑΦΑΝΤΟΣ έως ΚΑΚΟΣ για ένα ακόμη παιχνίδι ο Ιμπραίμι χαλούσε κάθε επιθετική προσπάθεια ειδικά στο 1ο ημίχρονο, ο Αλί Μπαμπά ενώ δείχνει ότι έχει στοιχεία δεν ξέρει πότε πρέπει να παίξει με την μια και πότε να πάει στο ένας με έναν ενώ και ο Γκράβιτς τουλάχιστον ακόμα δεν δείχνει ότι επιθετικά δεν έχει αυτό το κάτι παραπάνω που ψάχνει η ομάδα. Από την άλλη ο Τσέλιος δείχνει διάθεση με τρεξίματα αλλά σαν δεκάρι δεν έχει ούτε αυτός τόσο το δημιουργικό κομμάτι, την τελική-κάθετη πάσα και το ένας με έναν για να δημιουργηθούν προβλήματα στην αντίπαλη εστία.

Μπορεί ο Θυμιάνης στο τελευταίο λεπτό με κεφαλιά να ισοφάρισε 1-1 το όμορφο γκολ του Κωστή και να έδωσε ελπίδες αλλά έχουμε μπροστά μας να λύσουμε πολλά προβλήματα.

Ολυμπιακός : Τζολάκης , Αποστολόπουλος, Καρμπόβνικ, Μπαγκαλιάνης, Καλογερόπουλος ,Ξενιτίδης, Σουρλής , Καρβάλιο , Μαρίνος, Τσέλιος – Πινακάς

ΑΟΞ  : Ίτσο , Δεληγιαννίδης, Πολίμος , Μιχαήλ, Παπάζογλου , Δόρης , Βιθέντε – Τσέλιος, Αλί Μπαμπά , Γκάβριτς , Ιμπραίμι