Main Menu

ΑΟΞ: “Μεταμορφώθηκε” και συνέτριψε την Καρδίτσα με 5-2 στα Πηγάδια.

Μεταμορφωμένος παρουσιάστηκε ο ΑΟΞ το απόγευμα της Κυριακής στο Xanthi FC Arena απέναντι στην Αναγέννησης Καρδίτσας την οποία και συνέτριψε με 5-2 επιστρέφοντας μετά από καιρό στα επιτυχημένα αποτελέσματα.

H Ξάνθη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 7ο λεπτό με τον Διαμαντόπουλο ένα γκολ που έδωσε ρυθμό στο παιχνίδι. Στο 23ο λεπτό ο Διαμαντόπουλος σέρβιρε με το κεφάλι στον Γκινσάρι και αυτός από την μικρή περιοχή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Η Ξάνθη ήταν καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο, στο 26ο λεπτό μετά απο εκτέλεση φάουλ η μπάλα βρήκε στο χέρι αμυντικού της Καρδίτσας, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα και ο Διαμαντόπουλος εκτέλεσε εύστοχα για το 3-0. Ο ΑΟΞ δεν σταμάτησε εκεί και στο 39ο λεπτό ο Τσέλιος με ένα πανέμορφο σου έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Γκέκα δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στον ΑΟΞ.

Μετά το εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο οι παίχτες του ΑΟΞ όπως ήταν και αναμενόμενο κάνανε περισσότερο συντήρηση δυνάμεων. Στο 69ο λεπτό ο Αλί Μπαμπά που μπήκε σαν αλλαγή ξέφυγε με πολύ ωραίο τρόπο τον προσωπικό του αντίπαλο και με όμορφο πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 5-0. Στο 74ο λεπτό ο Μανιάς ξέφυγε από τους αμυντικούς και εκτέλεσες τον Ίτσο έξω απο την περιοχή για το 5-1. Η Καρδίτσα δεν τα παράτησε και μείωσε σε 5-2 σε μια φάση διαρκείας στην περιοχή της Ξάνθης με τον Λαρρέα Αλμπέρτο.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Ίτσο, Τζανακάκης, Μιχαήλ, Παπάζογλου(61′ Φαζός), Δεληγιαννίδης(46′ Ουνγιαλίδης), Βιθέντε Γκόμες(61′ Θυμιάνης), Δόρης, Τσέλιος, Ιμπραίμι, Γκουνσάρι(45′ λ. τρ. Αλί Μπαμπά), Διαμαντόπουλος(71′ Μονρόουζ)